L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 20 de maig del 2011

EL TEU PRIMER VOT POT MARCAR LA DIFERÈNCIA

Estimat/da jove:

Sóc Jordi Juan, candidat del BLOC a l’alcaldia de Tavernes. Acabe de fer 28 anys i sóc jove, com tu, i per tant compartisc les il·lusions i inquietuds de qualsevol jove de Tavernes.

Em presente a les eleccions amb una candidatura de joventut i amb la voluntat d’iniciar un projecte de futur que solucione les mancances que jo, com tu, també he patit al nostre poble: la falta d’instal·lacions esportives, d’un centre per a nosaltres, de locals d’oci i, ara mateix, la falta de treball.

A mi em preocupa la gent que està a l’atur, i sobre tot la difi cultat que tenim per accedir al primer treball i a una vivenda digna. Vos garantim que treballarem, i de valent, perquè a Tavernes tot el món tinga les dos coses.

El nostre programa contempla la construcció del Casal Jove amb noves tecnologies, la cultura, la música i la lectura. A més a més de posar en marxa el Consell de la Joventut on estiguen presents totes les associacions i moviments juvenils vallers.

També contemplem l’ampliació de l’oferta esportiva, perquè cadascun trie l’opció d’acord a les seues necessitats i característiques i, sobre tot, oferir alternatives perquè cap de nosaltres haja d’anar-se’n de Tavernes per practicar l’esport que li agrada.

Jo no sóc cap polític: ni visc ni espere viure de la política. I tampoc són polítics la gent del meu equip. Som un equip de gent jove, de Tavernes, i només ens mou el desig de treballar per un futur millor. Pensem que és possible una realitat diferent a la que vivim ara. Els joves no volem heretar un territori espoliat i sense recursos; no volem anar-nos a l’estranger per buscar treball; no volem sous baixos i vivendes cares ni cada dia més atur.

Per evitar-ho, perquè pensem que és possible una altra realitat per als joves el demane que el dia 22 de maig no et quedes a casa i vages a votar. El teu primer vot pot marcar la diferencia. I que millor que votar a un partit jove, a un partit valencià i compromés ambTavernes. Per això et demane el vot al Bloc, la candidatura del qual tinc l’honor d’encapçalar. El futur de Tavernes és jove, com tu, com jo.

Jordi Juan i Huguet
Candidat del Bloc a l’alcaldia de Tavernes 

- Remés pel Bloc


-

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Sort

LEYRE ha dit...

Somos muchos los que hemos confiado en ti para conseguir un cambio en los próximos cuatro años. Seguro que tendrás muchos momentos en los que te intentarán comprar... recuerda siempre a aquellos que depositamos nuestra fe democrática en ti y que el que se vende una vez está vendido de por vida... confía en tus posibilidades y déjanos soñar contigo, que mientras soñamos haremos camino hacia arriba en las listas. Leyre Galán Andreu. Fuerza Jordi. Y si necesitas ayuda y gente para trabajar envía un email a lgalanandreu@gmail.com. Pondré a tu disposición mi experiencia, conocimientos y capacidades para conseguir que te conviertas en Alcalde de Tavernes en las próximas.