L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimarts, 12 d’abril del 2011

XV SETMANA CIUTADANA


L'Associació de Veïns "La Valldigna" iniciava ahir la seua "XV Setmana Ciutadana" amb una xerrada sobre "El transvassament Xúquer-Vinalopó: Efectes ambientals" a càrrec de Eduardo Albentosa, professor titular d'Enginyeria Hidrùlica de la Universitat Politècnica de València.

La setmana  va ser inaugurat per l'alcalde de Tavernes, Manolo Vidal, i va comptar també amb la presència de candidats a l'alcaldia cas  de Carmen Canet (PSOE) i Jordi Juan (Bloc). No cal ni dir que una ampla presència de veïns i veïns ompliren la sala.

Avui els actes continuen amb el tema "La gestió de les nostres dades personals per l'ajuntament de Tavernes de la Valldigna: drets dels ciutadans" a càrrec de Javier Brines, cap de la secció al nostre ajuntament, i que ha estat fa poc guardonat amb un premi nacional en reconeixement a la tasca en aquest aspecte. Enhorabona.

Per a demà dimecres ja podem anunciar com avanç que s'ha previst la xerrada "Trenta-cinc anys d'ensenyament a la Valldigna" per Pilar Palomares, directora de l'IES La Valldigna.

Tots els actes són a les 6'30 de la vesprada en la Casa de la Cultura.

-

5 comentaris:

Anònim ha dit...

karina o Candido,ja no se qui reprenta a qui, no van anar. Que passa que no els interessa el que passa al poble?

Anònim ha dit...

candido sí q va anar

Anònim ha dit...

i els d'iniciativa, alternativa, etc...? van anar? ja se sap qui són?

Anònim ha dit...

A qui representa candido?

Anònim ha dit...

eixos de per Tavernes , no se que es el que pretenen, pero estic ben segur de que el que busquen no es per Tavernes.