L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 8 d’abril del 2011

Te'n recordes? S'havien de renovar les pistes de la Goleta



Entre els 107 punts del programa electoral del PP constava en el lloc número 59 la "renovació integral de la zona esportiva de La Goleta".

L'aspecte de la zona esportiva és la que podeu vore a les fotografies. ¿S'han renovat? ¿No s'han renovat? Vosaltres direu. Després vénen les queixes de que si el turisme falla a Tavernes, si no es lloguen els pisos...  ¡si no hi ha instal·lacions esportives que oferir als visitants, ¿que podem esperar?.
-

5 comentaris:

El tio de la vara ha dit...

el que s'ha de renovar és l'alcalde!

Anònim ha dit...

Ara enviem a Erminio i ens fa una xapusa, tranquils

Anònim ha dit...

A mi me gustaria que pusierais la lista completa de incumplimientos. Uno a uno llenan más dias, pero creo que al final deberiais ponerlos todos seria más impactante.

Anònim ha dit...

No son incompliments. Son cosetes que s'han oblidat, que no han pogut fer per culpa ZP... i així ja tenen el programa electoral fet. Repetint. Com el del 2007 repetia el del 2003.

Anònim ha dit...

Jo no m'acoste a la platja de Tavernes ... Prefereix anar fora: Gandia o Cullera.