L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 4 d’abril del 2011

Te'n recordes? Abans hi havia una colònia de colls verts...


La nostra Cotorra ha vingut desvanida. Ens diu que, després de mesos i mesos, per fi ha vist coll-verts al llac de la Goleta. Uns quants exemplars nadaven el passat cap de setmana. 


 Te'n recordes? Fa uns anys al llac hi havia una colònia de colls-verts que era una joia el vore'ls, però una infecció de botulisme, presumptament provocada per l'acumulació de materia orgànica, va acabar amb tota la colònia. Ens van dir que s'anava a netejar el llac, que s'anaven a eliminar les tortugues de la Florida que hi viuen per ser espècies invasores, etc. etc. Això sí, no digueren mai quant. De fet allí estan.


La Cotorra ens ha deixat vore la seua preocupació, perquè els anecs li han comentat que les condicions després de tants anys no han canviat per a  res. I que no tenien gens clar el quedar-se perquè sembla ser que no s'ha fet massa per millorar i que l'aigua i la brutícia ho deixaven clar.  I clar en eixes condicions les tortugues continuen acomplint el manament diví: creixeu i multipliqueu-vos...i els ànecs no tenen clar si quedar-se'hi

-

1 comentari:

Guillermo ha dit...

Segons Amparo Espí (regidora de medi ambient del PP), en unes declaracions al diari de ja fa temps, les tortugues (rèptils) li furtaven l'oxigen als peixos. Per això moriren tants... Res de botulisme, no no!