L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.937
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:36.452

dijous, 14 d’abril del 2011

Tavernes té solució

El Bloc ens comunica que, davant la petició que li han fet molts assistents al seu acte de presentació de candidatura, el vídeo "Tavernes té solució" ha estat pujat a youtube.

L'enllaç:
Tavernes té solució 

-

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Indepentment de la vessant política, molt bon vídeo quant a imatge, so i text motivador. Un repàs per a les consciències dels vallers i valleres.
Si tot ho feu igual, com digueu en el vídeo, Tavernes sí que té solució amb vosaltres.

Anònim ha dit...

M'ha agradat molt el vídeo. Enhorabona

Anònim ha dit...

m'ha sorprés el vídeo. No se claven en ningun partit politic!!
Se poden dir moltes coses sense tindre que criticar-se uns a altres. El text és molt poètic, inclús. I les imagens, molt bones.

Una feina ben feta.

foraster ha dit...

Pel que estic llegint i veient, encara no he vist per on els del Bloc a Tavernes s'han ficat amb ningú: ni han criticat cap altra opció política, ni han menyspreat cap altra alternatiova, ni res de res, com alguns comentaristes de la Cotorra s'han afanyat en dir. Una altra cosa és que els simpatitzants, militants o els propis implicats, se defensen dels atacs i mofes d'alguns comentaris que fins i tot els molesta que se senten eufòrics. Mal anirien si ellls mateixos no s'ho cregueren.

Jo crec que a més d'un o una els fa falta prendre's una til·la. Tranquils!