L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

divendres, 29 d’abril del 2011

Suma i segueix: Som una de les comunitats més afectades negativament per la desocupació


De nou, i suma i segueix, ens hem alçat com una de les comunitats estatals líders en la desocupació i destrucció de treball. L'index valencià arriba al 24'12% mentre que l'estatal es del 21, 29%.

L'atur a les terres valencianes ha pujat en 24.000 persones en el primer trimestre de l'any, una xifra que situa la taxa en la comunitat en el 24,12%  i eleva el nombre total de desocupats fins a les 599.900 persones, segons dades de l'Enquesta de Població Activa (EPA) feta pública aquest divendres per l'Institut Nacional d'Estadística (INE). 

 El  nombre d'aturats s'ha incrementat a Espanya en 213.500, de manera que la taxa d'atur en l'estat arriba  al 21,29%, quasi tres punts per davall de la taxa general valenciana. La taxa d'atur masculí s'ha situat en el 23,77 per cent en el primer trimestre del 2011, mentre la taxa de l'atur femení és del 24,54 per cent.

-

1 comentari:

Anònim ha dit...

el pp de tavernes te com s'logan de la campanya de 2011, l'ocupacció i aixi estem cassat de sentir al seu lider vidal que ells donaran mes ocupació.
en la platja estan fent el passeig nou i no hi ha niun treballadors del poble. hara que estan els de salvament tampoc hi han socorristes de tavernes. mentires i + mentires. no volen saber res de la gent del poble, sols estan per omplir-se les seues butxaques.