L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 28 d’abril del 2011

S'acosta el temps de pagar l'IBI i cal tindre els diners a punt



El B.O.P. del dia d'avui publica l'edicte de l'Ajuntament de Tavernes sobre l'exposició pública i notificació col·lectiva de cobrament dels padrons fiscals correspont a l'Impost sobre Béns Immobles Urbana i Impost sobre Béns de Característiques especials. En paraules normals i vulgars: ens avisen que ja ens acostem al periode de pagament de la contribució i per tant, cal tindre preparats els euros del rebut que, a falta de confirmació i d'acord amb el que es va anunciar l'any passat, vindrà també bastant pujadet sobre el que ja pagarem el 2010. 

La quantitat exacta d'augment primer caldrà confirmar-la i al respecte cal recordar que es va parlar fins i tot d'un augment sobre el 20% del que es va pagar en el 2010, però com diem això queda a expenses de confirmar.

De tota manera si que cada veí o veïna interessat/da pot saber el que ha pagar exactament i només cal que a partir del dia d'avui i durant quinze dies hàbils ho vaja a consultar a l'oficina municipal de gestió tributà municipal situada a la planta baixa de l'edifici de l'ajuntament. Si algú no està d'acord amb el que ha de pagar, pot exercir el dret d'impugnar-lo mitjançant un recurs de reposició.

L'ingrés en periode voluntari comença una vegada acabat el termini d'exposició pública que comença avui. Entenem que serà a partir del dia 23 de maig quan caldrà pagar en voluntària i fins el dia que marquen els documents. Tema a banda serà aquells que tinguen domiciliat el pagament, que el banc ja els ho cobrarà en el seu moment.

De tota manera, i recordant el que vam pagar l'any passat i tenint en compte la greu situació econòmica de molts vallers, amb vora 1800 desocupats, cal anar fent números i fent-se "l'apartado" per a la contribució. 
-