L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 28 d’abril del 2011

PAU ALABAJOS en concert a Benifairó



L'Ajuntament de Benifairó commemora la diada del 25 d'abril amb un concert extraordinari del cantautor torrentí PAU ALABAJOS el proper divendres 29 d'abril a les nou del vespre a l'Auditori Municipal.

El torrentí presentarà el seu tercer disc "Una amable, petita i trista patira" un acurat treball en el que el jove músic fa el salt simfònic i on la denúncia social segueix sent una constant en les tesis musicals. Destaquen els temes: "Fosses del silenci", dedicat a les víctimes del genocidi franquista al País Valencià o "Zaping", un clam a la manipulació mediàtica del Govern Valencià.

Benifairó de la Valldigna, gràcies a la tasca pro de la música en valencià duta a cap des del govern municipal que presideix l'alcalde del Bloc Jesús Ferrando, ha esdevingut un aparador de la música en valencià acollint concerts de músics d'arreu del País com Al Tall (l'Horta), OBRINT PAS (l'Horta), La Gossa Sorda (La Marina), Miquel Gil (l'Horta), Carraixet (l'Horta), Pau Alabajos (l'Horta), Andreu Valor (El Comtat), Xavi Mo (La Valldigna), AMANIDA PEÏOT (La Valldigna)  FINGERTIPS (La Valldigna), a més del grans concerts com el concert solidari contra l'Alta Tensió de la PKAT, les tres edicions del Festival MÉS QUE ROCK, o la convocatòria del primer COMcert convocat pel Col·lectiu Ovidi Montllor de músics i cantants del País Valencià.

Dades de l'autor:

Pau Alabajos (Torrent, 1982) és l’actual secretari del Col·lectiu Ovidi Montllor (COM). Fou guardonat amb el premi Ovidi l’any 2006 (a la millor lletra per “Cançó explícita”) i l’any 2007 (al millor disc de cançó d’autor per Teoria del Caos). L’any 2008 fou doblement guardonat als premis Enderrock per votació popular (millor disc de cançó d’autor Teoria del Caos i millor artista de cançó d’autor). El 27 de gener la presentació del nou disc del torrentí inaugurà el festival BARNASANTS a l’Auditori Nacional de Catalunya (Barcelona) - www.paualabajos.cat

-