L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dilluns, 4 d’abril del 2011

L'equip de curses per muntanya "Mancomunitat de la Valldigna" va participar ahir a Petrer.


 
Ahir diumenge es va disputar a Petrer el Campionat Absolut de curses per muntanya de la Comunitat Valenciana, prova oficial FEMECV. La cursa "El Mio Cid", com s'ha batejat, té un recorregut inèdit, del que destaca la pujada directa a la “Silla del Cid”.
És la competició valenciana de curses per muntanya més esperada de l'any, la que ha nomenat campions absoluts tant individual com per clubs FEMECV, a Petrer, pren la Serra del Cid com a terreny de joc. Una dura prova de 24,6 km i 1.900 m de desnivell positiu, una verdadera prova de foc per als corredors i corredores més exigents.

Magnífica jornada d'esforç i alegries, duta a terme tant pels participants (tots federats) com l'organització, que ha invitat els esportistes valencians a descobrir el cims i sendes més característiques de la bella serra del Vinalopó.  

Els corredors del GMValldigna que han participat son:

JOAQUIN ESCRIHUELA BOSCH,  temps 3 h.:48:03
RUBÉN MINSA REYES, temps  3h :50:07
EMILIO GONZÁLEZ MUÑOZ, temps 3h :57:11 
JOSÉ ANTONIO CERDÁ LÉO, temps 3h :59:13     

- Remés pel GM
-
 
 

 
-  

1 comentari:

silmin ha dit...

un petit dubte; no seria interessant que al mateix temps es diguera alguna cosa de la cursa de dissabte tarda feta en la valldigna on col.laboraren disverses organitzacións entre elles el GM? estic un poc marejat, no ho entenc.....es parla d'on participen i no del que organitzen?