L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 16 d’abril del 2011

L'actitud mostrada per Alfonso Rus a Ontinyent davant les persones discapacitades és declarada com a "molt greu" pel Consejo Nacional de la Discapacitat.

 
Els fets tenien lloc a Ontinyent amb motiu de la inauguració d'unes instal·lacions esportives: un grup de persones amb discapacitat es va queixar per la inaccesibilitat de les instal·lacions a la qual cosa el president de la Diputació de Valencia, Alfonso Rus, del PP, va respondre "amb burles i bromes que ferien i total falta de consideració cap a aquest grup social", segons la nota del Comite Nacional de la Discapacitat.

L'Oficina Permanent de l'entitat, després d'estudiar el cas, considera que en els fets ocorreguts en la inauguració del parc-polisportiu d'Ontinyent,  Alfonso Rus, alt dirigent del PP, ha incorregut en dos infraccions:
 
-         una greu per incumpliment de les normes d'accesibilitat en la construcció de la instal·lació
-         una molt greu pels comentaris, perquè s'ajusten a la definició de "conducta por acoso" definida a l'article 7 de la Llei 51/2003, tant pels comentaris com per l'actitud demostrada cap a les persones discapacitades en transmetre un imatge negativa de les esmentades persones.
 
L'informe ha estat remes a la Conselleria de Benestar Social perquè inicie les actuacions en materia d'infraccions i sancions.

-Remés per Valldigna Accesible

El diari Levante-EMV publica una transcripció dels diàlegs que han provocat la denuncia

Dialeg

 

7 comentaris:

Anònim ha dit...

mireu el vídeo:

http://www.youtube.com/watch?v=je9OJwpXHYw

Anònim ha dit...

si aquest individu tingera un xiquet amb minusvalia que agera fet si haguera escoltat algo aixi? pues que fagen lo mateix amb ell. Es un impresentable.

Anònim ha dit...

http://www.elpais.com/articulo/Comunidad/Valenciana/Gobierno/denuncia/conducta/acoso/Rus/discapacitados/elpepuespval/20110416elpval_3/Tes

Anònim ha dit...

el problema es que politics així abunden, i més quan el Rus es una de les majors apostes del PP de Tavernes per a les seues presentacions, que podem esperar de politics que recolzen politics d'aquesta classe???

Anònim ha dit...

L'altre que l'acompanya, no es l'alcalde de Cullera?

I aquest individu va vindre a Tavernes a inagurar la biblioteca i a l'acte de la candidatura del PP, etc. Que espera el Sr. Manolo Vidal que pensen d'ell!
"Los que duermen en el mismo colchón, son de la misma condición"

Anònim ha dit...

La pàgina http://www.elpais.com/articulo/Comunidad/Valenciana/ ha sigut censurada!

Anònim ha dit...

Em pareix que diu mentre baixa per les escales: "Als minusválids que es tiren". Això no est subtitolat. Mireu-ho!