L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 7 d’abril del 2011

LA MIRADA DE LA COTORRA: Mirador d'estels


 
Era estiu i es va inaugurar a bombo i plateret, amb l'anunci que era el primer observatori astronòmic de les terres valencianes i amb la presència d'altes carrecs de turisme i autoritats de Tavernes. Són peces de formigó on pots gitar-te, asseure o buscar la millor i comoda postura per guaitar el cel en dies clars i estel·lats. 

Però com sol passar, les coses no es pensen bé i es van ubicar en un  punt on, quan la mar en fa de les seues, es necessita per a passar a la platja. Ara estan fora del lloc, amuntegats i esperant que la màquina els torne al lloc. 

I ja que els han mogut del lloc ¿per què no busquen una nova ubicació i que no calga moure'ls? Almenys ens estalviarem temps i diners de les màquines que fan la faena, perquè traslladar les peces-observatori a mà és missió impossible.
-

1 comentari:

El tio de la vara ha dit...

la gent vol paralar de la llista del PP, m'agradaria que tragueres de nou el tema.