L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dilluns, 25 d’abril del 2011

I Tavernes segueix augmentant el nombre de desocupats: 1778 a març



Les eleccions del 22 de maig, com ja hem pogut entrevore, sembla ser que seran les de les propostes dels partits per detindre la contínua caiguda i desfeta de llocs de treball a Tavernes.

Una temàtica que està en consonància amb la trista realitat que té Tavernes, on comprovem que les xifres de desocupació continuen augmentant: les dades oficials del mes de març del SERVEF indiquen que el mes passat eren  1778 persones les que no tenein treball, distribuïts en 922 dones i 856 homes.

La xifra incrementa la de febrer,  quan eren 1728 els desocupats i la gener, quan n'eren 1614. En total, en els tres primers mesos de l'any han passat a la situació de desocupats 164 persones més. La xifra de 1778 aturats vallers és un nou record i ens posa entre les localitats capdevanderes de la comarca quant a persones sense treball.

El passat març la distribució dels desocupats de Tavernes, per sectors, eren 93 en l'agricultura; 267 a la indústria; 206 a la construcció; 1070 al sector servei i 142 desocupats ho eren sense activitat laboral definida.

Tavernes, sembla ser que ara paga,  com en tants altres poble, la factura de les polítiques de deixar-ho tot en mans de la rajola i dels PAIs impossibles i d'haver oblidat els sectors productius de l'economia valenciana.  

Temps per a la reflexió col·lectiva i per a  escoltar les propostes que ens  puguen dur, com a mínim, a detindre la desocupació galopant que ve patint Tavernes de fa algun any.
-

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Cotorra i les dades de poblaciò activa no les saps, pq les dades aigi diuen poca informaciò

La Cotorra de la Vall ha dit...

Ho lamentem no poder oferir-te-les i no és culpa nostra. El SERVEF al seu observatori del mercat laboral només indica els desocupats.

Ara si et són necessàries per algun estudi o treball, pensem que igual al CENTRE ASSOCIAT de Tavernes, en el Braç Treballador, te les poden facilitar o dir com aconseguir-les.

Anònim ha dit...

M'interesava perque aixi es pot calcular l'atur amb percentages, en valors absoluts no es pot saber si son molts aturats, en relació a mitja.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Hem estat buscant per la xarxa i hem trobat açò:

http://www.foro-ciudad.com/valencia/tavernes-de-la-valldigna/mensaje-7446333.html

Si pensem que és a partir de 18 anys quan es comença a treballar i a partir de 65 la jubilació, pots fer uns calculs aproximats.
Ja ens diràs els resultats.