L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 12 d’abril del 2011

Gran èxit de la Gal·la contra el Càncer


 
La segona edició de la "Gala contra el Càncer" celebrada en la Casa de la Cultura de Tavernes va ser tot un èxit i va servir per demostrar el grau de conscienciació que té el poble sobre aquesta malaltia.

L'esdeviment va ser organitzat per la Junta Local de la LLuita Contra el Càncer i aconseguia omplir de gom a gom l'auditori. La presidenta Encarnita Carrión, que ha comptat sempre amb la inestimable ajuda de Paco Sifres, coordinador de l'esdeveniment i la col·laboració de l'Ajuntament de Tavernes, ha complit el seu objectiu de fer a Tavernes més solidari any rere any.

Amb Puntualitat anglesa, a les 22:00 hores del divendres, començava la primera part de la Gala. Unes breus paraules d'agraïment per part dels organitzadors, van donar pas al parlament del President de l'Associació de la Lluita contra el Càncer, senyor Tomás Trenor, Marquès del Turia, que no va dubtar a acudir a la cita vallera per tal de  mostrar el seu agraïment tant als organitzadors i col·laboradors, com a tots els assistents.

Les 25 actuacions de la nit del divendres, van ser presentats per Rafa i Carmen, de la Televisió d'Alzira. Entre les actuacions, el sorteig de productes donats per empreses i comerços de Tavernes.

La oferta musical, tan del divendres com del dissabte, va ser molt diversa. Com exemple dir que fins i tot va haver actuacions de grups de ball i de la banda trompetes i tambors. La nit de dissabte la presentació va ser a càrrec de Paco Sifres, i de nou va contar amb 25 actuacions, amb una altre ple de la Casa de la Cultura de Tavernes.

En dos dies de gal·la, van ser prop de 200 els artistes, vinguts a Tavernes des de diversos punts de la nostra geografía, els qui van participar de forma desinteressada i van arrancar els forts aplaudiment del públic assistent. La suma recaptada supera els 6000 euros que es destinaran a la investigació del càncer i seran lliurats en breu al president de l'associació de València i província.

La presidenta  Encarnita Carrión ha manifestat el seu content pels resultats obtinguts  i ha agraït a l'ajutnament de Tavernes, participants i el poble de Tavernes que una vegada més s'haja bolcat sense dubtar en favor d'aquesta iniciativa benèfica.
-