L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimecres, 6 d’abril del 2011

Establim un nou record de visites i pàgines llegides



L'arribada de les eleccions s'està fent notar. Encara que La Cotorra no es pot queixar de l'atenció que rebem dels lectors, cal dia que es veu ara una major preocupació per assabentar-se dels temes municipals i polítics i això es nota fins i tot en els blogs com aquest. I encara el "ball" no ha començat!!

Ahir tornarem a trencar el nostre record particular de visites i pàgines llegides: un total de 399 persones visitaren La Cotorra i en llegiren un total de 1286 pàgines.

Us hen posat una captura de pantalla del comptador del Bloc amb les estadístiques últimes. Gràcies a tots i totes per la vostra fidelitat en seguir-nos.
 -

4 comentaris:

silmin ha dit...

com a suggeriment, cabria la possiblitat que al capdamunt,o accessible a un costat estagueren les noticies ultimament comentades?

Com està ara, una discusió/debat s'acaba quan augmenta el temps per trobar la notícia no sent contestades o consultades al ritme pertinent. Gràcies.

La Cotorra de la Vall ha dit...

No hem trobat - no volem dir que no existesca- entre les opcions del blog aquesta que permeta visualitzar els darrers comentaris a la pàgina principal.
I ho considerem interessant.

Valler de cap de setmana ha dit...

No serà perque Tavernes és cada vegada més ciutat dormitori i residència de cap de setmana. Llegir aquest blog és una de les poques formes d'estar al dia del que passa. Enhorabona cotorreta!

falcó ha dit...

Està clar que facilitar les coses a le gent és bo com apunta silmin però, si tècnicament no podeu, no cal es calfeu massa el cap. El que vull que vaja cap enrere, pàgina a pàgina i amb paciència i una canya tot arriba.

Enhorabona pel treball que feu. O teniu molt poca feina o sou un equip molt ben coordinat per poder estar al dia en tot.