L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 18 d’abril del 2011

ELECCIONS 22 DE MAIG - LLISTA ER


La secció local d'Esquerra-Tavernes de la Valldigna ens ha enviat la que serà la seua llista electoral per a les properes eleccions municipals.  Joan Vicent Salavert, candidat a l’alcaldia de Tavernes, manfiesta que “Aquesta és una llista on la continuïtat camina de la mà amb una renovació, tant d’idees, com d’esperances, com de ganes de treballar que fan despertar en la nostra gent una il·lusió i energia per a fer del nostre un projecte  sòlid i ambiciós.

La nostra llista és una mostra ben clara de com la gent jove i la més gran, la joventut i l’experiència vital, es poden compaginar  i crear un projecte en comú que satisfaça els desitjos i esperances de tots.

Volem demostrar la validesa de les nostres idees i projectes de l’any 2007 mantenint l’equip humà que va donar la cara per a fer de la nostra, una opció reconeguda i present a la ment dels ciutadans i ciutadanes del nostre poble. Amb Adrià Pérez al capdavant de la llista anterior i, el suport dels ciutadans, es va poder obrir la llauna d’un projecte que creix, cada vegada més, ara de la mà de Joan Vicent Salavert. A les passades eleccions municipals, es va aconseguir traure de la foscor una opció desconeguda a nivell local per a generar així, un nou corrent de pensament crític amb el suport i complicitat de moltes persones descontentes i cansades, d’haver de suportar sempre el mateix estil de govern que no fa sinó endeutar i empobrir la nostra localitat ,sense aportar res de nou als veïns.



Joan Vicent Salavert i Pons
Salvador Adrià Pérez i Vercher
Neus Armengol i Martí
Cristian Perelló i Vidal
Maria José Corella i Corella
Miquel Grau i Armengol
Elena Serra i Cerdà
Víctor Donet i Peris
Iris Arminyana i Escrihuela
Salvador Bernabé Escrihuela i Espí
Maria Teresa Giner i Talens
Josep Grau i Armengol
Sandra Company i Enríquez
Ester Català i Verdú
Antoni Serra i Cerdà
Mònica Queralt i Montserrat
Joan Francesc Escrihuela i Magraner

-Remés per Esquerra

    14 comentaris:

    Anònim ha dit...

    Podria algú repassar un poc?...qui tenim:
    Iniciativa per Tavernes
    Alternativa per Tavernes
    Gent de Tavernes

    i els que ja coneguem...

    Bloc
    PP
    PSOE
    EU

    falta algú?
    enguany hi haurà més participació que mai, no?

    Anònim ha dit...

    He passat per devant de la sede del PP i s'escoltava el ruido de botelles de cava destapant-se. Perque sera?

    Anònim ha dit...

    La seu del PP està oberta a tot el poble.

    Pasa, pregunta i que conviden a una copeta.

    Salut

    Anònim ha dit...

    Millor pase el dia 23 de maig a vendr-vos mocadorets! Segur que em forre!

    Anònim ha dit...

    Parles d'anar el 23 a vendre mocadors al PP, no?

    La Cotorra de la Vall ha dit...

    Agrairíem comentaris que no se'n vagen del tema i no siga burla o desconsideració a ningú ni cap partit. Es pot estar d'acord o no però... elegancia i saber dir les coses!

    Què després ens acuseu de censors!

    Anònim ha dit...

    Un poc de serietat. Deixeu de ficar-vos amb la resta de partits.

    La notícia és la llista d'ER.

    Seria interessant vore una foto de la llista per a saber qui va en la llista. Perdoneu però pels noms no conec a cap.

    Cotorra: No pots aconseguir una foto???

    Ja estan clares totes les llistes? Quan podrem opinar dels programes i no de les persones??

    Podríeu fer un resum de les llistes amb fotos si és possible.

    Bob Esponja ha dit...

    La llista es una creilla, si conseguixen que els voten els propis familiars ja serà tot un èxit.

    Anònim ha dit...

    I en què et bases per a dir que és una creïlla, Bob esponja? Argumenta, per favor, però no descalifiques sense més ni menys.

    Anònim ha dit...

    Bop Esponja, em fas dubtar si eres menor d'edat física, o menor d'edat en democràcia.

    Encara no saps les propostes que ens fan des d'ERPV, ja estas dient que nos els votarà ningú, això dona entendre la teva minoria d'edat en qüestions polítiques.

    Jo se que la llista d'ERPV, no serà de les més votades, però si presenten llista és per treure un regidor, o al màxim dos, això vol dir, que el cap de llista, pot ser tant vàlid com puguen ser els altres. I fins i tot les creïlles com dius tu són necessaries, o com faries tu un all i pebre sense creïlles, o un bollit, tots són prescindibles i necessaris.

    Anònim ha dit...

    No vaig a perdre dues vegades el meu vot. Amb una prou. Em sembla encertada la decisió presa a Gandia. I no vaig a participar en l'esbocinament del vot de l'esquerra.
    Votaré Jordi, o siga Bloc, és l'unica alternativa vàlida en aquest moment davant el PP perquè se senta la veu del País i del valencianisme polític. I sé que no em fallarà, per trajectòria personal i familiar en el camp nacionalista.

    Anònim ha dit...

    Jo tampoc vaig a deixar el meu vot nacionalista i d'esquerra, jo no votaré al Bloc, per què ja ha deixat de ser nacionalista i d'esquerres.

    Anònim ha dit...

    Ara donen llicóns de nacionalistes i d'esquerres els que en Catalunya pacten i governen amb tripartit amb forces espanyolistes.

    Patricio Star ha dit...

    Estic de acuerdo amb Bob Esponja! La llista és una creïlla, és tot gent massa jove i inexperta que no té ni idea!! Jo com sempre votaré al PP perquè és l'únic partit que per ara ha mostrat una llista ben equilibrada i amb gent ben qualificada i ben preparada!!
    Amb esta llista no trauran ni un regidor, és un partit minoritari i de poca classe.
    Cotorra, posa una foto i que vegen les cares de la llista...pasen y vean!