L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dissabte, 9 d’abril del 2011

El Bloc demana més atenció a l'arreplegada de fems mentre duren les obres en l'avinguda


 
El Bloc ha demanat al govern municipal una majora atenció als serveis de recollida de fems domèstics i de reciclatge de residus en la platja, mentre duren les obres de remodelació de l'avinguda, segons publica avui el diari Levante-EMV.

El rotatiu indica que la regidora Llum Sansaloni, en el ple passat, va informar que les obres estaven afectant els serveis i estava fent que els veïns que hi viuen, s'emporten les deixalles al poble i les posen als contenidors corresponents. Per tant demanava alguna solució i més pensant en les pròximes vacances de pasqua quan s'espera que la platja incremente la població.

El govern municipal ha resposat a la regidora del Bloc que cal tindre paciència en la problemàtica derivada de les obres i va anunciar que poden estar acabades a juny. Esperem que siga realitat eixa esperança d'acabament. Però també pensem que és una llàstima no haver començat un mes abans, perquè es podia. 
-

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ahir vaig estar a la platja i em va caure el món damunt. Aquesta setmana Santa ja podem buscar lloc per a passar les vacances, perque allí va a ser un martiri. No hi ha avinguda, està tot alçat en alt i ple de terra remoguda. Un desastre dels grans.

I és veritat...podrien haver començat un parell de mesos abans. Sempre igual, sempre...no hi ha forma de que facen les coses ben fetes. Ara ja hauria d'estar la platja en condicions. Quin turisme esperem que vinga a aquesta platja. És una vergonya...

Anònim ha dit...

¿cómo está el tema del socorrismo? en pascua empieza la campaña, ¿no? ¿alguien sabe cuando empiezan? las pasarelas, papeleras, lavapies entre otras estan listos?