L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimecres, 20 d’abril del 2011

D'OCA A OCA


  
El que deiem ahir. Sembla ser que hi ha interés en aquestes eleccions municipals. Bona prova són que les visites a aquesta pàgina continuen augmentant dia a dia, així com el número de pàgines llegides.

Ahir va ser dia de nou record. Us posem una captura de pantalla del comptador "Motigo" que podeu consultar en qualsevol moment punxant la icona de davall del tot, columna de l'esquerra. Aquest comptador el tenim en funcionament des del mateix moment de posada en marxa de "La Cotorra" i recull fidelment les estadistiques totals des d'aquell moment. 

I aprofitem l'ocasió per recordar als comentaristes que seria bo que  aquells que soleu signar com "anònim", es creareu un nom, fictici si voleu, com fan gent habitual com "falcó", "vicent", "silmin", passava per ací....  Donaria més agilitat i comprensió a tots.

Gràcies a tots i totes.

-

13 comentaris:

un valler amic del Bloc ha dit...

jajajaja
el titular és brillant!
D'oca a oca!!
Encara que jo l'havera titulat "De Cotorra a Gavina". Crec que seria més encertat, o més clarificador. Encara que tot el poble ja sap que els del Partido Popular de Tavernes estan copiant la idea de fer un blog de política. I diuen que no son polítics.
(ara estic redolant per terra, doblat, de la risa que tinc)!!!
Senyor, senyor, lliura'ns de la agonia de la mort!

Esta clar què els de la Cotorra se decanteu pel Bloc, però no ho amagueu, no digueu què sou uns amics que volieu presentar-se a les eleccions, i que decidireu fer un blog.

Les meues simpaties estan amb els del BLoc.

GASPAR ha dit...

Diuen que ja va en marxa el parc de cantalot.
És què cada 4 anys, el mateix. 200.000 euros de pressupost per fer la primera fase. Doncs no, no serà la primera fase. La primera fou 4 anys enrere, a les passades eleccions municipals, quan el PP del poble se va gastar 20.000 euros remoguent terra, per a dir que ja estava en marxa el parc, i que els veins del cambro els votaren.
Ara altra nyenyà!
La primera fase, chè, què ja està això en marxa! Voteumos, i en 24 anys el tindrem acabat. A fase cada 4 anys, així ho tenim de clar!
Jo visc a la barrià, i estic fins els collons d'escoltar sempre la mateixa cansoneta, quan venen eleccions. Este ajuntament, de forment ni un grà. No coneixen la dignitat. Doncs a mí i als meus no ens la pegareu com a idiotes, no ens xuclem el dit.

I als que me diuen que si el pp va a fer això, allò, i lo de més pacallà, jo els conteste amb una cita del periodiste Melchor Miralles, del grup editorial del diari El Mundo, que va dir: "no discutas nunca con un imbécil, porque te llevará a su terreno y allí te ganará por experiencia".

Este periodiste segur que estiueja a la platja. Segur que ha passat pel nostre poble fa poc.

Anònim ha dit...

Ostres, tu! No m'havia fixat jo en el titular. jojojojo
Que bons sou els de la cotorra

CALCULATOR ha dit...

Gaspar, Mechor...sols falta Baltasar.
Per cert, m'han dit que este any els portaran de regal a la junta local fallera una calculadora.
AMB ELS NUMEROS BEN GRANS!!!

assombrat ha dit...

M'haveu censurat!!!!

La Cotorra de la Vall ha dit...

Calculator fa referencia a una errada en la suma de la puntaució de les falles i que variava la classificació entre el 4 i el 5 de les passades.
Això es va descobrir fa uns dies en repassar la puntuació, suposem que per fer alguna acta o document de la Junta Local.

Una errada tots la poden tindre.

PARDAL DE NADAL ha dit...

Cotorra, perquè eres tan subtil?
Antes pegaves més...aletades...

Què fas? t'has dormit?
maemeua, que tranquileta estas...me fa por...què estaràs preparant, mala ploma!

BLOC POWER NUDE BOYS ha dit...

VISCA EL BLOC!

CALCULATOR ha dit...

La veritat és que no me diuen CALCULATOR. Soc xinés. TINC DIT EN LULL.

CALCULATOR ha dit...

Un poc de bon humor no fa mal a ningú, no us sembla?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Assombrat, no ha arribat res.

PACO ha dit...

Sabeu que açó de la cotorra engantxa? que me perdré el futbol, ací davant la pantalleta.
Molt bona feina la del vostre equip. Si senyor.

TONi ha dit...

Almenys tragueu noticies interessants i que tots volem llegir! Entrevistes, propostes, lo del Clot, etc. No com altres blogs que sols posen parides mentals i xorrades!

Gràcies per la tasca que feu!
Segui així!