L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 12 d’abril del 2011

Candidatura del PSOE de Tavernes

La Veu de la Valldigna ha publicat la llista del PSOE i diu al respecte que la informació que té no es massa perquè no han rebut la nota oficial del PSOE - nosaltres tampoc- i han pogut aconseguir-la investigant per la xarxa, en concret diu del web socialista.

Aquesta es la candidatura publicada a la Veu de la Valldigna.

Carmen Canet Mollà
Víctor Borràs Mafé
Pilar Altur Talens
Matildo Sempere Torres
Pepe García Bo
Teresa Doménech Bixquert
Emili García Taengua
Omar Sala Escrihuela
Susana Gómez Gandia
Anna Pons Pellicer
José Santos Juanes Martí
Merxe Bas Calabuig
Héctor Vercher Mompó
Lara Romero Giner
Luis Vercher Escoto
Carla Climent Gascon
Salvador Blasco Estruch

Suplents:
Amparo Egea Gregori
Luis Giner Gomar
Sílvia Garcia Medina

62 comentaris:

Carlos Humberto ha dit...

Hola bon dia, abans que res volem felicitar-vos per la vostra faena e informar a tota la gent posible de que ja existeix el nou blog amb la actualitat esportiva de la safor-valldigna, som una asociacio nascuda en Gandia que en nomes un any ja treballa amb tota espanya. Totes les noticies, tornejos, fotos y videos, croniques...

http://afglasafor.blogspot.com/

MOLTES GRACIES PER TOT.

Anònim ha dit...

A mi m'agrada més la llista del BLOC. Crec que hi hà gent més preparada i amb més estudis per a poder traure Tavernes endavant. Jordi tens el meu vot!

Anònim ha dit...

Em pareix una llista inmillorable!Xè que callaet eu tenieu!

Lluís ha dit...

Els que siguen del PP diran que millor la del PP; els del PSOE que el PSOE i els del Bloc que els del Bloc. I els d'EU, els de ERPV... Pense que és millor racionalitzar i que no parle el cor.
Jo m'esperava més. I m'ha defraudat. No veig joventut, ni força ni renovació en la llista.
Potser per això al si del PSOE local ha passat el que passat.
Podeu pelar-me viu, però no vaig a contestar. No veig llista per a ser partit alternativa de govern a Tavernes. I sembla més un producte de crisi de partit local, de la devallada (Tant de bo no siga) que pronostiquen totes les enquestes al socialisme espanyol. Conclusió: Tenim PP per a quatre anys més.
L'única llist que podria ser alternativa al PP és la llista del Bloc, però no arribarà a l'exit (tant de bo m'enganye) perquè les seues sigles són Bloc i no PSOE.

Anònim ha dit...

Encara que és una bona llista i seguint amb la tendència nacional i regional, el PSOE sofrirà una davallada important en el seu nombre de vots!

Anònim ha dit...

Donc a mi em sembla una bona llista. No entenc amic Lluís el teu comentari. Si possen més gent jove a la llista del PSOE, direm que quin aspolsó han pegat els del PSOE. Si fan l'altra cosa, que si m'esperava més gent jove. Parlar per no callar.
I no entenc perquè dius que sols la llista del Bloc es l'única llista alternativa a la del PP. Amb aquest comentari, sobra que ens digues a qui vas a votar.
Per últim, dir-te que no se el que insinues quan dius "Potser per això al si del PSOE local ha passat el que ha passat". Doncs al Bloc també han hi hagut discrepàncies, però això ningú ho diu.

Anònim ha dit...

A Lluís dir-li que jo també m'esperava més de la llista del Bloc i que la llista del PSOE és una llista alternativa a la del PP.

Anònim ha dit...

Si fem un resum de la vida política a Tavernes en les eleccions democràtiques, vegem que els vots han anat desde les estacions de l'esquerra a a l'estació dreta. I això molesta molt a aquells que esperaven a l'estació del centre que no van saber llegir l'anunci del tren que indicava CIVIS (de esquerra a dreta, sense parda al centre).

Anònim ha dit...

Xe i la foto!!! Jo vullc vore les cares!! Pareix que en este blog només hi han reportatges fotogràfics si son del Bloc. Cotorra, Voleu amagar o encobrir alguna cosa, para que la gent no sàpiga qui son, teniu que posar la foto de tots els partits que es presenten, perquè hi ha gent que no coneix pel nom. Jo m'informe de lo que passa al poble per aquest medi i voldria la mateixa transparència i objectivitat en tots el articles.Moltes gràcies cotorra i seguiu informant.

Anònim ha dit...

Ja he trobat la foto de la candidatura, cercant en internet per Carmen Canet la he trobada, vos indique la direcció on es troba la foto de la candidatura del PSPV-PSOE per si algú vos la demana.
http://carmencanet2011.wordpress.com/qui-som/
El que busca troba, si te ganes. Ara si puc reconèixer a la gent.Moltes gràcies.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Ens sembla que no es això: Pareix que en este blog només hi han reportatges fotogràfics si son del Bloc. Cotorra, Voleu amagar o encobrir alguna cosa, para que la gent no sàpiga qui son, teniu que posar la foto de tots els partits que es presenten, perquè hi ha gent que no coneix pel nom.

Preguntem: Sóm nosaltres qui hem d'anar a buscar la foto del PSOE o és el PSOE qui ha facilitar-la?

Perquè portem quasi tres anys, i ens lligen la gent del PSOE i tant que ens lligen, i mentre a altres blogs i webs del poble si que els envien, notes de premsa, fotos i demés, ací mai mai mai ha arribat res. Sembla ser que estem vetats per alguns partits.

En eixes condicions, arribem fins on arribem.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Hem oblidat dir que si no tinguerem interés en dir res del PSOE, ens haguérem fet els "despistats" i com si no haguerem vist La Veu de la Valldigna. No és això.
El mateix que també coneguerem la llista del PP pel mateix mitjà.
No perquè ens la va facilitar el PP.

Militant del Bloc ha dit...

Això de que al Bloc hi ha hagut discrepàncies no t'ho creus ni tu. Llista i candidat aprovat per unanimitat.
I amb participació de quasi el 100% de la militancia el dia de l'assemblea. No com en alguns partits que no facilitaren dades a un sector critic i va haver qui davant això no es va molestar ni en anar a votar en primàries.
Val més que callem, i tinguem la festa en pau.

Mira si hi ha hagut discrepàncies en el Bloc que per culpa d'elles va fer publica la llista completa abans que ningú i ja fet la presentació, mentre altres ni se sabe quan la faran.

Anònim ha dit...

Que bo això del CIVIS! Ara comprenc perquè el PSOE mai ha guanyat cap elecció municipal a Tavernes.

Anònim ha dit...

El PSOE no haurá guanyat, però si ha tingut l'alcaldia de Tavernes, cosa que el Bloc no ho pot dir. I si segueix amb la linia que porta, no ho pod´`a dir mai.

Anònim ha dit...

Dir-li al militant del bloc que si assegura que no han hi hagut discrepancies a la llista del bloc, que m'explique el perquè hi ha gent que esperava anar en un lloc en la llista i l'han desplaçada a un altre per gent nova recent arrivada al partit.

Anònim ha dit...

Xè! Els dels Bloc voleu repartir estopa per tot i crec que s'esteu creant massa enemics al vostre voltant. Enemics amb els quals haureu de pactar a no ser que obtingau majoria absoluta o pacteu amb el PP.

Anònim ha dit...

PSOE: alcaldia furtada a EU pactant amb el PP i UV.

Anònim ha dit...

El Bloc no crec que vol repartir estopa a ningú. Ni menys als possibles aliats futur, crec.
Pero seria bo que callareu tots més de quatre voltes, Bloc, PSOE i EU sobretot, i també els que inicien campanyetes del tipus com la que m'han dit a mi hui mateix de que votar al Bloc es votar PP. I era un militant d'eixos que se'n diu d'esquerres.
El dia 23 de maig tindreu que parlar.

Anònim ha dit...

Doncs no sembla que no vullgau repartir estopa, perque ho esteu fent. El tema de les diferències internes les ha llançat algú que ha dit que l'única llista altrnativa al PP es la del bloc, i amb això està tot dit.

Anònim ha dit...

Al anònim que diu: "...els que inicien campanyetes del tipus com la que m'han dit a mi hui mateix de que votar al Bloc es votar PP"

dir-li que si sent un rumor i el comenta, es un més de la cadena que contribuix a que s'escampe més encara!

Anònim ha dit...

Per al que diu que el PSOE va pactar amb el PP i UV, va ser per obtindre l'alcaldia i no per a donar-li-la al PP con va fer cert partit a les eleccions del 95.

Anònim ha dit...

Comentem la llista del PSOE o ens llançem merda! Com anava dient i comentant la llista que ha presentat el PSOE m'ha sorprés molt, en positiu clar!

Lluís ha dit...

No volia dir res, però he d'aclarir que simplement m'he limitat a dir el que molts saben sobre les primàries del PSOE, i si se sap és perquè gent d'eixe partit ho ha explicat ben clar i detallat en molts forums.
I he volgut dir que davant el que sembla ser un PSOE dividit i que no ha començat amb la meitat de força que fa quatre anys l'única alternativa podria - he dit podria- ser el Bloc.
I no he dit que sóc del Bloc. Això es una interpretació gratuïta.
Encara que ara mateix si que és l'opció que més valore. Després EU.

Anònim ha dit...

El Bloc no ha votat mai al PP per a l'alcaldia de Tavernes. Entera't bé.

I el pacte de govern es va fer després de més d'un any de ser Eugenio l'alcalde.

I si Eugenio va ser alcalde, la culpa del PSOE que amb 5 regidors exigia a EU (3) i al Bloc (2) l'alcaldia, les primeres tinences d'alcaldia, i les millors àrees de gestió, amb la qual cosa es van trencar les negociacions i cadascu es va votar a ell.
Entera't abans de parlar que s'obre això s'ha dit i es diuen moltes mentides.

Anònim ha dit...

Qui es capaç de dir que votar al Bloc es com vota al PP?

La Cotorra de la Vall ha dit...

El debat obert és sobre la llista del PSOE i no sobre fets que passaren fa molts anys.
El tema s'està embrutant i per tant tallem.
Pensem que amb els comentaris de tots els colors que hi ha cadascú es pot fer una idea.
Gràcies.

Anònim ha dit...

votar a Pesoe es votar a zapatero. votar al bloc es votar a jordi. deixeu estar al pp. que es del soe ja no sabeu que dir per a raspar un vot.

Anònim ha dit...

xe no sigau tan durs en la llista del psoe, hi ha que tindre moral per a presentarse per un partit que en estos moments no te ni cap ni ningu que vullga ferse carrec. Xics eñ meu suport el teniu, sols moral, pero suport es.

Unknown ha dit...

Jo no vec una llista unida ni coherent. La 1 no crec ni que siga del partit. he votat al psoe pero ara votare al bloc, votare a jordi. Que es coherent i fa el que diu.

Anònim ha dit...

Amic Miguel, em pareix be que votes a Jordi, jo també ho faré. Però no digues que Jordi es cohent!

Anònim ha dit...

m'encanten els comentaris de la gent, comencen a discutir i s'obliden de la notícia, però ja que estic ací voldira aclarir alguna cosa a l'amic Luis, que din que no hi veu juventut a la llista del psoe. Hi ha 6 perosnes de menys de 27 anys, i 5 persones entre 30 i 39 anys, si això no és juventut, nosé a què es refereix. Per altra banda no veu renovació; dels 5 regidors que tenen actualment només repeteix un, si això no és renovació! per cert els del bloc repeteixen tots dos.
I quan diu això que ha passat el que ha passat supose que es referirà a que hi havia dues persones disposades a encapçalar la candidatura i que es van fer unes primàries i democràticament es va elegir a Carmen Canet amb un 65%, i el seu contrincant va de número 2. Com es pot vore més coherència impossible. Si a l'amic Lluis li agrada més la llista del Bloc em sembla perfecte però per això no ha tirar per terra la llista del PSPV, ni inventar-se dades incorrectes. Salutacions.

Anònim ha dit...

M'encanten les eleccions, com ja és temps d'eleccions ara apareixen de nou les sigles PSPV, ara ja no és PZOE, ara ja és PSPV, i de sobte són els més esquerrans (tot i que la política nacional i sobretot l'econòmica és de dretes), els que més defenen el País Valencià (gràcies per un estatut tan dolent i per una renovació de l'estatut més dolenta encara pactada amb el PP), quan passen eleccions seran altra vegada PZOE, que no us enganyen. Jo votaré ERC, l'ùnica opció d'esquerres i nacionalista!!

Valler ha dit...

Tots tirant-se els trastos al cap! Crec que cadascú deuria mirar-se el seu propi melic, fer les coses bé i deixar de fixar-se en el del costat. Que ben mirat, si ixen partits nous (Alternativa, Iniciativa o Gent de Tavernes, i en les passades ERPV o CV) és perquè els partits que estan ara a les poltrones de l'Ajuntament no estan fent les coses bé.
Jo m'ho he pensat millor i estic també en l'últim comentari anònim, també votaré Esquerra Republicana. Com deia este anònim, és l'única opció d'esquerres i nacionalista.

ExER ha dit...

Jo també vaig llançar el meu vot les passades. De manera indirecta, vaig donar força al PP. Jo també vaig votar ER per no fer cas de la dita: "els experiments amb gaseosa".
No ensopegaré dues vegades en la mateixa pedra.
No sé a qui votaré però no cauré en el mateix error de potenciar al PP tirant al fem el meu vot.

Anònim ha dit...

Veig que els del Bloc estàn molt eufòrics. L'eufòria se li passarà després de les eleccions quan obtinguen l'èxit (perquè serà un èxit) d'obtindre 3 concejals. Però estàn tan eufòrics que aquest bon resultat, els sabrà a poc! I la pregunta que es fan molts vallers es es: Què faràn amb 3/4 concejals?

Anònim ha dit...

L'únic que sé es que el bloc s'ha dedicat a despotricar amb tot el que estàn proposant els diferents partits. Crec que esteu rebentant la possibilitat d'un cambi a Tavernes! O es que vosaltres no voleu eixe camvi?

Anònim ha dit...

Comentar a l'anonim que ha dit: "...i també els que inicien campanyetes del tipus com la que m'han dit a mi hui mateix de que votar al Bloc es votar PP...", que també he sentit eixe comentari que està corrent com la pólvora!

Anònim ha dit...

Pense que confundixes el partit Bloc amb comentaris que puguen eixir a La Cotorra i en altres llocs i que a saber qui i perquè els fa.

Primer: Desproticar de les propostes dels altres partits ara per ara es impossible perquè cap partit ha fet cap proposta i no se saben els programes. Per tant, atenció al que escrivim, perquè això "del que estan proposant", nomes un partit en la seua presentació va fer i dir clarament les seues propostes general de programa. i ja les han criticades per utopiques, idealistes i el sumsum corda.

Segon: Dis-me una vegada on el partit Bloc, amb nota oficial de premsa o com siga, haja desproticat de les propostes d'altres.

Anònim ha dit...

Que el sembla poc 3/4 regidors?

La cosa està ben clara si el PSOE aguanta els seus i també EU la suma està clara: mínim 9 o 10 regidors.
I per tant: alcalde PSOE 2'5 anys i 1'5 Bloc. Com a Simat.

Alcalde el PSOE, primer tinent alcalde el Bloc i segon tinent alcalde EU.

I regidories de Cultura, Festes Educacio i Esports el Bloc i la d'Economia.
Servei municipals EU
i la resta el PSOE.
T'agrada?

Cacem primer l'ós i ja en parlarem despres?

Anònim ha dit...

M'agrada molt, el que no m'agrada es el que es critique la llista del PSOE!

silmin ha dit...

M'han dit moltes vegades que sóc dels pesimistes, tot roïn, res ´bò... això li ho digueu a la cotorra que per a dues vegades que dic coses positives no surten....jajajajjajaajaj (no dic que ho faça aposta la cotrrrr, supose que algún error).... acusar al bloc de ser negativista a tot, pot ser que tinga raó, però el que realment és estupid es acusar-lo(de forma pejorativa) de negativista quan tenia raó per exemple el parking on la negativa suposava un benefici economic als ciutadans... no ho entenc, és encertada la seua elecció i també se'l critica?... de les coses positives que volia dir...... weno pos ala no les dic.....jjjajajj... en altre moment que estic diguent-li més que un porc als del psoe nacional per inutils (tema de banca)

paco ha dit...

Ra ra ra Manolo ganará!

Anònim ha dit...

Manolo guanyarà si del 15 al 20 de maig no ix la paraula PAI!

fsal ha dit...

Bé. Com sovint sol passar als comentaristes de la Cotorra de la Vall, els comentaris es desvien del tema central i amb ells s'obrin altres fronts, uns dient i els altres contradient. Si jo sóc... Tu més encara!

Donada la extansió del meu comentari, m’he vist obligat a partir-lo en tres parts.

Hi ha comentaris graciosos com aquells que diuen que el Bloc critica propostes dels altres tot i no sabent-les, ¿O és que tenen infiltrats als altres partits? No he vist a la Cotorra, ni a cap altre lloc, les propostes de ningú, ni del Bloc. Sols sé que s’han avançat algunes idees del programa del Bloc que ja han estat criticades, especialment per aquells que es queixen que el Bloc critica el PSOE, però no censuren que el PSOE torne amb la mateixa de sempre: —que el Bloc pactarà amb el PP, o amb la mare que ho ha parit. No estic faltan la mare de ningú.

Pel que fa la informació vessada per la Cotorra de la Vall. Admirable i imparcial perquè fins ahir dimecres, encara no se sabia res del PSOE ni a la premsa comarcal (no feu mal ús de les sigles PSPV). Pensava ja que no presentarien candidatura donades les horribles perspectives que tenen a totarreu. El mal és que els desencantats del PSOE votaran majoritàriament l'altra alternativa nacionalista espanyola PP (no oblideu que acò és el levante feliz i no el PV) i algun despistat, pocs, lamentablement, votaran EU. Què li anem a fer? No som a Catalunya, ni al País Basc.

Llavors, no entenc els que critiquen la Cotorra per no haver vessat una foto de la candidatura abans de preocupar-se si la persona o persones responsables d'eixa opció política, a la què sembla representen o defensen, l'han facilitada als mitjans. Ni tans sols disposaven de la informació, de manera directa. Això només és simptoma de dues coses: o no saben ni per on van, cosa molt probable, o bé, demostren una gran desgana i desinterés pels comicis del 22 de maig vinent. Si tan parcial i partidista és la Cotorra de la Vall, no entreu a llegir-la, si us plau, ningú us obliga. Jo, com a ciutadà lliure, escolte la ràdio que vull i llegeisc la premsa que considere m'informarà de les coses i de la manera més adient a la meua manera d'entendre, cosa que a hores d'ara no puc dir de la tele perquè malauradament, com tots sabeu, dins del gran ventall de possibilitats que hi han avui en dia, els que voldriem veure TV3 ja no podem. Així i tot, jo no passe per l'embús i no veig canal9.

Al llarg dels anys he pogut comprovar que les campanyes del PSOE s'han centrat en atacar irracionalment el contrari, vessar merda a sobre dels contrincants. Recordeu-se'n de les diferents campanyes de la "por": "amb la dreta tornarem a l'Espanya en blanc i negre". I la famosa i la gran errada dels "dobermans" i símbols feixistes i nazis comparant-los amb els del PP. Què bé li va vindre eixa campanya al PP de l’Aznar.

Eixa estratègia, també s'ha dut a terme a casa nostra però, enlloc de centrar-se en la crítica al PP, el gran contrincant, han anat directes cap al més feble amb l'única finalitat de fer-los desapareixer de l'esprecte polític valencià. Eixa força que ha patit eixe encalçament no ha estat altra que el Bloc, abans UPV i ara, a les autonòmiques en coalició amb Iniciativa format el COMPROMÍS. I com sovint els ha passat, tornen a errar en les estratègies i els resultats són tots els contrartis dels esperats: per una banda el Bloc i la coalició es fan més forts, augmenten perquè també, entre altres coses, es mouen i fan més oposició que els del PSOE, la gran majoria dels diputats en Corts sols va a escalfar la butaca, si és que van i, per altra banda, el PP més ferm i compacte, (aparentment si més no) va fent la seua.

FINS ACÍ LA PRIMERA PART

falcó ha dit...

SEGONA PART

Cada quatre anys, el PSOE al País Valencià ha centrat la campanya en demanar el vot útil però assenyalant com a inútil, no el vot a la dreta sinó al nacionalisme valencià. Al Bloc. D’altra banda, cada comesa tornen amb la mateixa cantinela de que el Bloc són de dretes, que pactaran amb el PP, o amb qui siga per governar, etc… I jo els preguntaria als del PSOE que han fet comentaris a aquest blog: Podreiu dir-me qui governa el País Basc a hores d’ara i amb qui ho fa o gràcies a qui? Sabeu amb qui ha estat governant el PSOE l’Ajuntament de Gandia els darrers quatre anys? Jo si que ho sé. Heu llegit la premsa comarcal les darreres setmanes? Doncs si és així, haureu pogut comprovar el que us he dit abans. Ja estan acusant el Bloc d’haver signat un pacte amb el PP, però no ho fan dirèctament sinó utilitzant elements subversius com ara la Rosa Fuster, fundadora del GIVAL i un personatge del que millor no parlar. Si voleu conéixer-la, llegiu la premsa i la conéixereu.

Com diu la dita castellana: “piensa el ladrón que todos són de su condición”. Per què dic això? Doncs, perquè a Gandia, la campanya electoral de la Plataforma de Fernando Mut, de fa quatre anys, la va pagar el PSOE per tal de que eixa opció política li restara vots al PP local, impedint-li la majoria absoluta que tots vaticinaven. I vaja que ho va aconseguir però quan va arribar l’hora de constituir el govern, com el PSOE no disposava de majoria absoluta, necesitaba el suport de dos regidors: o bé els dos de la Plataforma o els dos del Bloc, partit amb el què havia estat governant l’anterior legislatura (2003-2007) i gràcies al qual, Orengo va ser alcalde. I no em val el comentari que diu que quan el PSOE pacta el seu candidat és el president, com passa al País Basc, o l’alcalde, com diuen va passar a Tavernes. El fet de ser l’alcalde amb un pacte de govern, amb altra o altres forces polítiques, no et dóna carta blanca per a res, ans al contrari, sovint fas el que et diuen les altres forces. L’únic que fa el president o l’alcalde és donar la cara per eixir a la foto, que ja és prou també.

El pacte amb la Plataforma no sols comportava fer-se’n càrrec de la despesa de la campanya electoral per part del PSOE gandià sinó, concedir-los regidories, en concret la d’Urbanisme i Ciutadania. I així ho van fer sense abans, i això que quede ben clar i és el que sempre diuen els del PSOE no sols a Gandia sinó a tot arreu, convidar al Bloc a formar-ne part, tot i sabent que els nacionalistes no entrarien ja que pequen de coherents, cosa que no són, ni de lluny, els del PSOE. La legislatura anterior havien estat insultats i fins i tot denunciats pel senyor Mut, alcapdavant del PP, igual que el senyor Orengo i altres membres del seu govern. El Bloc gandià sempre havia dit que amb el PP no pensaven compartir tapet i menys amb el senyor Mut i alguns dels seus correligionaris. Però això no importa per als del PSOE. El que cal i el que necessiten és governar per a enriquir-se, caiga qui caiga, com han fet i pretenen seguir fent. El més trist i deplorable és que, per culpa d’eixos ineptes i corruptes, a Gandia guanyará el PP amb majoria absoluta i, igual que passa a nivell de país, no hi haurà ningú que puga fer-los fora del govern local, per molts anys.

ACABA ACÍ LA SEGONA PART

falcó ha dit...

TERCERA PART

La narració, crec m’ha servit per contestar alguns comentaris que ara passe a matisar.

• El que fa referència a la cohrerència del PSOE i incoherencia de Jordi Juan, candidat del Bloc. Crec ha quedat ben demostrada la coherencia d’uns i d’altres en el què anteriorment he dit. El més fort és que, el comentarista diu que també votarà Jordi o l’opció que representa (Bloc). No ho puc entendre. Com pot qualificar d’incoherent un individu o opció política i li vota. En quin país vivim? Qui és més incoherent: Jordi o el propi autor del comentari?
• Al què se’n refereix a les discrepàncies internes de cada partit. Per la forma d’actuar no sembla que al Bloc hi hagen massa discrepàncies. En canvi, dins del PSOE, és públic i notori que han havut problemes. Una altra cosa és la imatge que pretenen donar. No és fácil discrepar dins del PSOE o del PP perquè perds més que no guanyes, en el món de la política. Com deia el Guerra: “El que se mueva, no sale en la foto”. Crec que amb això està tot dit.
• Jo no veig que des del Bloc vullguen repartir estopa a dreta i esquerra. Son els del PSOE els que torneu amb la mateixa de sempre i els que no volen atmetre que, fruit de les errades estratègiques perden simpatitzants i votants i alimenten altres opcions, encara que lamentablement el que més se’n beneficia és le PP. Si són atacats, bé està que es defensen. O voleu posen l’altra galta? Vosaltres ho farieu? El cas és que tampoc ataquen diréctament per si de cas, passades les eleccions, necessiten pactar amb ells.
• Finalment vull referir-me al comentari què parla de la renovació de candidats. Està molt bé i més veient el que han fet abans les altres opcions. Ara bé, no és tan encertat dir que el PSOE s’ha renovat més que una altra formació perquè no és tracta de buscar comparances, cosa molt odiosa. Es tracta de cercar les persones més adients i disposades a treballar i dedicar, tot el temps necessari, a la causa de defensar els votants que els han prestat el vot, cosa que els darrers anys no han fet els regidors del PSOE, i entre ells la candidata a l’alcaldia. Poca oposició han fet i les poques voltes que han estat protagonistes ha sigut per coses incoherents i impròpies de gent que sen diu socialista.

Qui no vullga pols, que no vaja a l’era, diu la dita. Si no voleu que us critiquen (em referisc als del PSOE) no critiqueu vosaltres. De fet, les rpimere crítiques que he vist jo han estat contra el Bloc perquè ha sigue la primera candidatura en presentar-se i en avançar algunes propostes. Del PSOE, fins ara, sols se sabia els problemas interns i poca cosa més. Transparencia senyors/es. TRANSPARÈNCIA.

Anònim ha dit...

Es que ni ha que li sap mal hasta que els del Bloc estiguen auforics. Te collons la cosa. No els permitiu ni axo. Si ells no estan euforics y ilusionats mes val que no es presenten o es que els demes es presenten sense ganes y per a pedre.

Vinga va. Yo pase de la politica pero cada dia estic mes convensut de que ni ha que esta en politica pa beneficiarse i atres pa treballar. criticons!

Che, que els del bloc aneu be aixina xiquets, no feu cas a nungu y avant.

falco2 ha dit...

Cotorra... haurem de signar amb el pseudònim "falcó" per a que ens publiques els comentaris??? Gràcies x la censura...

Anònim ha dit...

Heu dit que al Bloc no han hi han discrepancies, però ningú ha desmentit del malestar d'algun/s integrant/s de la llista que ha sigut desplaçada a un altre lloc, per emplaçar gent nova recent arrivada al partit.

La Cotorra de la Vall ha dit...

"Cotorra... haurem de signar amb el pseudònim "falcó" per a que ens publiques els comentaris??? Gràcies x la censura..."


No sabem a què es refereix ¿Vosté sap segur que ens ha arribat?

militant ha dit...

Això que diu un anònim que al Bloc hi han discrepancies ES TOTALMENT FALS.
I jo d'ell no em molestaria perdent el temps volent posar pedres a les rodes del Bloc I PROPAGANT FALSETATS.
Unanimitat total (només faltava un militant per motius laboral i no soc jo)en la votació SECRETA de la candidatura. Això ho diu tot.

Anònim ha dit...

No he dit discrepàncies, he dit malestar. Continues sense desmentir si ha hi hagut algú que ha fet mala cara per ocupar un lloc més baix de la llista del que esperava.

Anònim ha dit...

Com anava dient, si compare la llista del PSOE de 2.007 amb l'actual llista, m'agrada molt més la d'ara. Crec que no hem d'associar la política a l'ambit nacional amb la política a l'ambit local. No té res a veure.

militant ha dit...

Crec que ho he desmentitat a no ser que el significat de la paraula FALS haja canviat.
Malestar? sincerament tampoc el veig. Jo el dic el que veig i el que he vist sempre: tots implicats i il·lusionats i treballant, amb la qual cosa no veig a ningú de la llista despenjat, més bé al contrari molt cohesionats i cada dia més.

Anònim ha dit...

Com es que a Blasco l'han possat el 17?

Anònim ha dit...

SI BLASCO DE 1 NO GUANYAVA, ARA AMB LA DONA DE 6 ENCARA MENYS

crític ha dit...

Acabe d'entrar a la cotorra i m'he quedat sorprés per la quantitat de comentaris que ha provocat la llista del PSPV, uns a favor, altres en contra, un èxit la notícia. Si es cobrara un plus per comentari, de segur que la cotorra hauria guanyat un "pico". El que es desprén dels comentaris és que hi ha gent partidària acèrrima del bloc que no pot suportar la menor crítica, i ataca enfurismadament contra el que creu el més sagrat, dubtar de la puresa de sang del Bloc.
No senyors no és això, la gent opina a nivell personal i s'expresa de la manera que creu més convenient, no he vist cap comentari despectiu cap al bloc, en tot cas algun defensor de la llista del PSPV, i res més.
Cas a banda mereix l'inefable Falcó, que destila un odi visceral a tot allò que puga aparentar normalitat dins el partit socialista, fent una lectura partidista i barroera d'esdeveniments que en tot cas han passat en tots els llocs, tant per una part com en altra, manipulant fets i ocultatn altres que no li són tan favorables.
De tots els comentaris que he llegit al llarg del temps es desprén que el sr. Falcó destila un odi acèrrim als socialistes, aprofitant qualsevol fet per atacar despiadadament contra ells.
Caldria fers'ho mirar.
El bloc i els socialistes estan condemnats a entendre's, és més seria la solució millor per acabar ja d'una amb la majoria del PP, per la qual cosa, No creieu que seria millor deixar-se de tonteries i critcar el PP, que és el veritable adversari?
Només demane que si el resultat de les eleccions dóna la possibilitat de desbancar el PP, pactant socialistes i Bloc, no vaja a negociar el sr. Falcó, sinó ja sabem el resultat, govern del PP.

Anònim ha dit...

A critic: dins del to concialiador que empres i que em sembla encertat i que tens molta raó en moltes coses, només recordar que el Bloc encara que la tercera força política valenciana és un partit menut i que fins ara ha sigut el pim pam pum dels altres partits grans, en especial del PSOE i EU, este gran a nivell estat.
Ací tot el mon ha governat amb el PP, el PSOE per aconseguir alcaldies i EU amb Eugenio més d'un any, però només es critica i es recorda i s'acusa al Bloc. I lo que durarà.
I es busquen motius peregrins per acusar-lo d'això i d'allò. Vade retro, Bloc, amic de la dreta! però ningú diu res del gir a la dreta, dreta pura del PSOE (o del govern PSOE PP en Euskadi, ens pilla lluny), o com EU ha estat dos legislatures votant sempre a l'ajuntament junt al PP en els plens (el PSOE també).
O siga, tot el que fa o faça o farà el Bloc sempre estarà mal vist i criticat pel PSOE i EU.
I saps perquè? Només hi ha una raó: els caladers de vots del Bloc són els mateixos que el PSOE i EU, si no existirà el Bloc tothom sap que la part grossa dels seus vots se'ls menjarien eixos partits.
Per això venen els continus atacs, això si soterrats, cap al Bloc. No interessa que estiga, fa nosa, molesta. I posaren el 5%, "nosotros los del PP para no romper la unidad de España" i "nosaltres els del PSOE per vore si d'una desapareix".
I tot això va fent tasca, i alguns de vegades farts es reboten.
No és el Bloc qui està corrent pel poble votar Bloc es votar PP, o recordar fets que passaren fa 16 anys com a determinadors del que vindra el 23 de maig. "Si ja governaren amb el PP ho poden fer de nou" es el que s'esta transmeten i no entre la dreta local.
I tant que sí! La historia es pot repetir però també el PSOE pot tornar a pactar amb el PP com en 1987 per furtar l'alcaldia a EU o al Bloc. I això el Bloc no ho diu.
Necessitariem hores per analitzar l'odi de formacions com PSOE i EU envers el Bloc. I clar, al final això es correspon amb els atacs que tots veiem entre militants encara que estan comdemnats a entendre's. A no ser que algun dels dos tinga majoria absoluta.

Anònim ha dit...

Crec que s'ha desviat la atenció cap on no tocava. Sempre s'acaba parlant del mateix, siga quina siga la noticia. Per tant, tota a quella gent que realitza comentaris desviant la noticia i parlant sempre del mateis, s'ho hauria de fer veure. Crec que del que menys s'ha parlat es de la noticia i això es bastant lamentable.
Parlant ja de la llista, dir que em pareix prou encertada. Veig gent ben preparada per treballar pel poble. També vull dir a aquells que volen posar-nos idees al cap que la filosofia del PSOE-PSPV es la mateixa a nivell estatal, autonòmic i local, sols volen aprofitarse de la situació de crisi (a nivell estatal) i falta d'oposició (a nivell autonòmic). I vull recordarlos, que a nivell local es voten més a les persones que allò que representen.

falcó ha dit...

En resposta al crític del PSOE:

En primer lloc, tal com deia al meu comentari anterior. No m’agraden aquells que posen l’altra galta quan els peguen. Sóc dels que no m’agrada agredir però, si m’ho fan, intente tornar-me, més encara si crec tenir la raó. Llavors, no sé per què li sap greu al crític que la gent del Bloc, i els que no ho som però volem votar-los i ens arrepentim per no haver confiat amb ells abans, els defensem dels atacs als que continuament són sotmesos. Poc esteu fent des del PSOE per a un futur enteniment, si és que això és el que preteneu o pel contrari voleu fer igual que amb el PSPV de fagocitar-lo i fer-lo desaparéixer.

Ni he dit mai que els del Bloc siguen els més purs ni el posseïdors de la raó, ni cap altra cosa semblant. Això està reservat pert als del PSOE. I com molt bé diu l’esmentat comentarista, al meu escrit he opinat de com actuen per a mi els del PSOE, aportant exemples reals i propers. Hi ha molts més exemples de la manera de procedir dels del PSOE però no cal tanta cosa. Veritat? Probablement aquest personatge no ha llegit els comentaris vessats a la Cotorra en les diferents informacions referides al Bloc. Li recomane fer un ullada. Segur que li agradarà molt com parlen del Bloc certs comentaristes.

A falta d’arguments, el descrèdit, la desqualificació i, fins i tot l’insult, són el recurs fàcil dels ineptes i intolerants. Al meu escrit he aportat dades i arguments. On estan els seus arguments per a desautoritzar-me? On estan les seues dades amb les què rebrate les meues afirmacions? La lectura partidista i barroera potser la fa éll, en el cas que ens ocopa i també els del PSOE de manera general. Segur no haurà dit mai o sentit això de que els del Bloc són de dretes i que votar el Bloc és tirar el vot, arran d’haver anat a les Europees amb els de CiU i haver pactat amb el PP en alguns ajuntaments. Doncs: on està la lectura partidista o barroera? I si no he aportat més dades sobre els afers pesoístics és, perquè no dispose de més informació. Ja voldria jo. Si éll la té ¿Per què no ens la dóna a conèixer i així em faria callar? Si algú amaga alguna cosa no sóc jo, en aquest cas ets éll. Si algú manipula o si més no, ho pretén, crec no ser jo. I per denunciar uns fets què són de domini públic, des del meu punt de vista, no crec que això supose odiar persones ni col·lectius concrets. Simplement és reflectir la realitat amb dades totalment públiques i contrastables. No veig en lloc l’odi que assenyala aquest personatge.

M'agrada massa escriure i no m'ha cabut tot

falcó ha dit...

Que el PSOE i el Bloc estan condemnats a enténdre’s és una afrimació gratuïta i fàcil de dir i què, malauradament, he sentit en massa ocasions. Per què han de enténdre’s dos partits tan diferents? Perquè, electoralment els interessa als del PSOE. Gràcies a les males arts del PSOE i a les males estratèguies i polítiques, el PP està on està i per molts anys, per desgràcia per al nostre PAÍS. Escric país en majúscules perquè si que usen les sigles PSPV quan venen comteses electorals però, no les practiquen quan és l’hora de pactar estatuts d’autonomia d’acord amb el tipus de societat que som i volem ser. Refusen enfrontar-se amb els seus mandataris a Madrid quan cal plantar-se i exigir-los més i millor finançament i la concessió del deute històric i especialment, quan es tracta d’establir una barrera electoral, injusta i totalment indigna, única a tot l’estat espanyol, per tal d’impedir que el nacionalisme valencià arribe a les institucions i de rebot, cansar-los i fer-los desistir. També estic mentint i manipulant la informació ara. Amaguen el cap sota l’ala a l’hora d’establir que els coneixements de valencià siga condició indispensable per a accedir a la funció pública. Llavors, Per a què volem estudien els nostres fills en valencià si, quan eixen del nostre país, això ja no els ha de servir per a res? Com volem dignificar la nostra llengua? El model de tele que tenim i la gestió de les caixes el van crear i establir els del PSOE, quan governaven la Generalitat Valenciana. Ells van impedir la creació d’un Consell Valencià de l’Audiovisual com per exemple hi ha a Catalunya, per tal d’impedir tot el desgavell que està passant, a nivell informatuiu, a casa nostra.

Pel que fa als pactes, espere que els del Bloc hagen aprés molt bé les diferents lliçons què, pel temps, els han donat, gratuitament, els del PSOE. Pot estar ben tranquil, senyor cític, que no aniré a negociar amb cap formació política. Ja m’agradaria, però el meu vot, què és de les poques coses que puc dir són vertaderament meues i que encara puc exercir amb certa independència, no tornaré a prestar-lo mai més als del Bloc si pacten amb el PSOE. Un vot o deu no tenen importància. Matisaré que mai he votat PP. No crec puga fer-ho mai però… També hi han altres alternatives, encara que no voldria tirar el meu vot a l’escombrera. Preferisc no anar a votar.

Jo també sospite el resultat de les eleccions municipals i autonòmiques i ja el vaig anunciar fa temps a aquest metix blog. Majoria absoluta del PP. Per culpa del Bloc? Potser si, per a alguns.