L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 4 d’abril del 2011

Anem de mal en pitjor

 
L'atur a Tavernes continua augmentant. Les dades oficials del mes de febrer (document del SERVEF) indiquen que eixe mes eren 1728 persones les que no tenien treball (1614 en gener), repartides entre 884 dones i 844 homes.

La xifra indica que a Tavernes la destrucció d'ocupació és galopant i no sembla ser tinga remei. Estem pagant ara més que cap altre poble de la Safor la política del PP de Tavernes de deixar-ho tot en mans del sector de la rajola i haver oblidat els sectors productius de l'economia valenciana.  I així ens va: els polígons industrials sense fer, l'agricultura abandonada i el sector del comerç afonat. Només cal vore l'evolució els darrers mesos: desembre 1548 aturats, en gener 1614 i el passat febrer 1728.

El passat febrer els aturats de Tavernes per sectors eren 79 a l'agricultura, 268 a la industria, 208 a la construcció, 1035 al sector servei i 138 desocupats sense activitat laboral definida.

I si damunt, hi ha projectes com els del Pla Camps que podrien donar un poc de treball però ni se sap i un que s'executa a la platja caldria saber d'on són els treballadors.....

Fa uns dies que som a abril. Vorem que ens donen les dades de març, perquè esperem que algun día es capgiren.