L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 2 de març del 2011

Voteu al PP, voteu, a vore si la desocupació s'acaba!!!! De nou i un altre mes, som dels primers en nombre de desocupats.


El mes de febrer l'atur va pujar un 2,46% a les terres valencianes, un percentatge dels mes alts a Espanya, encara que qui no es consola és perquè no vol: la desocupació va créixer en totes les autonomies, menys a  les Illes, d'acord amb les dades donades a coneixer avui pel Ministeri de Treball i Immigració. En termes absoluts, el País Valencià va incrementar la taxa d'aturats en 12.640 persones, amb la qual cosa el total és de 526.440. 

¿I com pot passar  això en el territori  capdevanter, en el lloc millor d'Espanya i en el primer que va a eixir de la crisi, segons no es cansen d'anunciar el president Camps i els dirigents del PP de València? No serà que La Cotorra s'inventa les xifres? Perquè segur, segutr que Canal 9 no diu res.

A la feina: Els aturats valencians es distribueixen entre  268.257 homes i 258.183 dones, dels quals 57.301 són menors de 25 anys (hi ha 32.186 homes i 25.115 dones). El mes de febrer va vore com tots els sectors augmentaven l'atur, i era serveis el de major increment amb 7.986 persones, seguit d'Agricultura, amb 1.590, Indústria, amb 682, i Construcció, amb 656. El col.lectiu de Sense Ocupació Definida va incrementar en 1.726 persones.

Per "províncies", en valors absoluts, la primera és València amb 7.240 aturats, un 2,93% més; seguida d'Alacant amb 3.106 nous desocupats, 1,50% més i a Castelló l'atur va pujar en 2.294 persones, el 3,87%.

Sobre aquesta situació, el síndic de Compromís en les Corts Valencianes, Enric Morera, considera que les xifres de febrer “continuen sent una mala notícia i confirmen que el president Camps té un missatge buit que no es creu ni ell. Ens va prometre que seríem els primers en eixir de la crisi, i cada mes els números confirmen que estem més enfonsats en la crisi perquè ni ell ni el seu govern estan fent res per posar solucions a un dels problemes més greus que té la societat valenciana”.

El secretari general del Bloc recordava que una de les últimes sessions de control de l'any passat “Camps va prometre 5.400 llocs de treball en 2011.  Suposem que seria l’estimació de gent que van a col·locar en empreses i fundacions públiques perquè la realitat del carrer és ben diferent i són moltes persones les que perden el seu lloc de treball o es veuen obligades a tancar el seu negoci”.

Per al dirigent del Bloc l’augment de l’atur al segon mes de 2011 “és la continuïtat d’un govern paralitzat, que sols pensa en atacar a l’oposició per a defensar-se de les múltiples causes obertes amb la justícia i això ho paguen les ciutadanes i ciutadans".

El dirigent de la coalició Compromís ha assegurat que el cap de Consell “només mira a altre costat, amagant-se, donant excuses poc creïbles i donant l’esquena a més de mig milió de persones sense treball".

- Redactat a partir de la informació d'agències d'avui i de la nota remesa per Bloc-Compromís.
-