L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

diumenge, 6 de març del 2011

Passe-ho bé, passe-ho bé.. i fins l'any que ve!!




La màquina netejant a "tota pastilla" pels carrers de l'Avinguda de Malta i adjacents aquest matí abans de la concentració motera ens ha recordat aquella frase de comiat que s'acostuma a dir a l'acabament dels espectacles populars: Passe-ho bé i fins l'any que ve!

Una vegada més el que sol passar any darrere any. Arriba la matinal motera i el tràfec de gent netejant i preparant és impressionamt. I està bé, que hem donar bona imatge als que ens visiten de fora, encara que al costat de la zona d'aparcament hi hagen dos solars plens de malesa, bruticia i sense vallar.

I trobem la màquina que, una volta més, neteja i neteja. A fons. Un espectacle que no es contempla amb l'assiduïtat que caldria per aquestes zones més allunyades del rovell de l'ou, del centre del poble. 

I així, com podeu vore a la fotografia, els raspalls rasquen i rasquen el terra i fan desapareixer les restes de fang que la pluja acumula en el carrer des de les desaparegudes zones enjardinades de l'avinguda. I de nou, fins l'any que ve!

-

10 comentaris:

Anònim ha dit...

com cada any he vist pasar les motos pel passeig colon i he pensat,quina sort que no tinc el cotxe ahí aparcat,pel próxim any l´ajuntament podria fer que no aparcaren el dia de la matinal,perque hi ha motos que son molt grans i van adelantanse,xarrant i no miren massa si rasque un cotxe,es la meua opinió,però penseu un poc i mireu de milloraro.

Anònim ha dit...

la matinal de la falla la Vía és tot un clàssic. I amb raó. Jo no tinc moto, però no falte a la cita des de fa molts anys.
ENHORABONA als organitzadors i a tota la gent de la falla que hi col·labora a tots els nivells.
Activitats com esta fan molta falta al poble.

Anònim ha dit...

todo muy bonito con las actividades pero el dispositivo que se monta bien en limpieza y demas quien lo paga la falla o todos los ciudadanos digo yo

Anònim ha dit...

Si mos han fet el pitjor passeig que s'ha fet mai (passeig Lepanto) sols per a que els capiga la carpa, si tenen una legió de senyals de prohibit aparcar a un amic de distancia (grua inclosa), si es passen pel forro al veinat i ho fan amb el cap ben alt, si son incapaços de netejar les restes de un simple castellet de focs artificials... el fet de ni plantejar que les despeses de neteja les paguen ells em provoca risa...

Josep ha dit...

Però d'això crec que no s'ha de culpar a cap falla, sinó a l'ajuntament que no té ( o no vol aplicar) normes clares.
Està clar que l'ajuntament ha de col·laborar amb les entitats, però ací no hi ha col·laboració hi ha servilisme i contentisme, fins arribar a l'extrem que al final fan el que volen i com volen i sino mireu el local de Germanies.
Una empresa o particular no el podria obrir, segur. o siga que no culpem a les falles de la deixadesa dels nostres governants.

Anònim ha dit...

Josep: no se si no vius a Tavernes o que però aci falla la Via=Ajuntament =PP... i les demes falles silenci còmplice... mentre els deixen fer, no? Pero no passa res, diumenge a misa i tot perdonat...

Josep ha dit...

Visc a Tavernes i enmig del folló, envoltat per falles. I sé bé què passa i com s'actua. I igual que els xiquets fan les malifetes que els majors els deixem que facen, altres fan el que l'ajuntament els deixa que facen.
D'això estic convençut: música a les 7 del matí encara que l'endema siga dia laborable? Perque l'ajuntament vol. ¿Talls de carrers indiscriminats? Perque l'ajuntament vol. Carpes muntades setmanes abans de la setmana fallera? Perquè l'ajuntament vol. Jo no culpe cap falla. No els considere culpables, sino a qui governa i consisteix coses com el lloc de diversió on estava la Ford.
Només vull que els demanen el mateix que a mi per muntar un pub.
Si l'ajuntament no ho fa, la culpa no es de les falles sino de l'ajuntament.
Culpable: l'ajuntament. No les falles.

Buf! ha dit...

"Activitats com esta fan molta falta al poble." Ausades que en són necessaris a Tavernes, esdeveniments d'aquesta mena, ausades... I tots a pegar cabotades.

Anònim ha dit...

Josep: O siga, que com l'Ajuntament em deixa tirar pedres als cotxes, i jo els les tire, la culpa es de l'ajuntament per permitiro i no meua per ser un egoista, egocentric, faltón y un subnormal, no? Aixina anem be, quants anys de caciquisme portem en Valencia per culpa dels falleros, que no se si tas donat conter pero, son un populistes natos, y aixo el PP ho sap... Si no disme que collons fan falleros en la inauguracio de la biblioteca... teu dic jo? Xuplarli el cul al ..... de Rus... ni mes ni menys... Tu continua mirant cap a altre costat, continua...

Josep ha dit...

No mire cap a un altre costat i pense que no m'has entés.
Jo no parle d'individus o individualitats. L'actuació d'una persona no es pot previndre i menys quan no està programada. No tenim un polícia darrere cadascú.
Però un grup organitzats, com són les falles, amb actes planificats, publicitats i de coneixement de tots i de l'ajuntament, es fan com es fan és perquè algú els consentix d'eixa manera. I eixe que consentix no és altre que l'ajuntament o si vols el PP en el govern.
No culpem a les falles per fer els actes com els fan, sinó a qui autoritza que siguen així.
Ara, també estaria bé que la Junta Local Fallera assumirà que els seus objectius són diferents a passar-s'ho bé i estar enmig de tots els saraus com si fora el jolivert i hauria de regular moltes coses, com es fa en altres llocs.