L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimecres, 2 de març del 2011

¿Ens quedem sense televisió pública comarcal o cal posar traves a alló que no podem controlar?


El diari Levante-EMV informa avui que el Consell ha rebutjat el consorci aprovat per Gandia i Oliva (Tavernes no ha volgut integrar-se) per engegar la televisió comarcal  i ha ordenat que cesen les emissions en proves. L'argument que s'usa és que Tavernes ha quedat fora del consorci en contra del que hi havia previst inicialment.

El diari comarcal és prou clar quan diu que "Gandia i Oliva decidiren impulsar el consorci després que Tavernes es negara reiteradament a integrar-s'hi". I aclara que el consorci va modificar els estatuts per tal de deixar la porta oberta a una futura incorporacio vallera. 

Però continua dient Levante-EMV que tot l'esforç que estan fent Gandia i Oliva, amb governs del PSOE, per posar en marxa la televisió comarcal és el mateix esforç que posa la Generalitat per impedir-la. "I per això ha trobat en l'Ajuntament de Tavernes, governat pel Partit Popular, el millor dels aliats. El municipi valler es nega a entrar en el consorci y la Generalitat rebutja el consorci perquè Tavernes no està present" afirma el diari.

Això sí, la Generalitat s'ha afanyat a donar llicència de TDT a les televisions comarcals privades, una d'elles Tele7, emissora adquirida per un grup d'empresaris de Gandia per mediació del lider del PP de Gandia, Arturo Torro, i una segona a Comarques Centrals Televisió, de Xàtiva, que acaba de tancar un conveni amb el Grupo Radio Gandia.

Mentrestant, a la televisió pública comarcal ni aigua. Tot traves i trevetes. ¿Potser perquè no siga  controlable com Canal9?

- Fotografia: La noticia al diari 
-

1 comentari:

Palometa ha dit...

Llegint està notícia em dóna la sensació com si estaguerem en època de Franco. El PP no vol que ningú li xafe la guitarra i per això li aterra donar veu a altres opcions que no són la seua. Com que estan en el poder, tenen una bona ferramenta per enterrar baix la catifa tot el que sobra i a ells, els sobra la pluralitat, la diversitat d'opcions i sobretot tenen massa interés en tapar els seus 'trapixeos'. Lo únic que volen és que els deixen tranquils per poder tirar a mà a la caixa impunement.

Si tapen la boca a les veus discordants és com si no exisitiren, la qual cosa significa que poden controlar millor les ments dels ciutadans, com en la pelicula 1984.