L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 10 de març del 2011

El Consell Valencià rebutja una proposicio de llei de Compromís per a la prevenció dels accidents laborals i d'ajuda a les víctimes i els seus familiars.




La majoria del PP en les Corts Valencianes ha tombat la proposicio del grup Compromís d'aprovar una llei sobre seguretat laboral elaborada per Compromís i que "estava destinada a incrementar el benestar dels ciutadans".

El secretari general del Bloc, Enric Morera, ha criticat la decisió del Govern valencià d'estar en contrar i no voler tramitar la proposició de llei presentada per Compromís per a la prevenció dels accidents laborals i d'ajuda a les víctimes i els seus familiars. El líder valencianista ha recordat que el text legal que pretenia tramitar la tercera força política de les Corts, "estava adreçat a incrementar el benestar dels ciutadans", i és un projecte legislatiu que "unes altres comunitats tenen" i al qual l'Executiu valencià "ha dit que no".

"És una pena perquè era una llei molt bé pensada i molt ben feta i és d’allò més preocupant és que la Generalitat diga una mentida, al·legant que és l'Estat qui té la competència exclusiva en matèria de seguretat laboral, perquè hi ha punts en els quals són competents les comunitats autònomes", informava  el parlamentari del Bloc ahir migdia.

- Remés pel Bloc-Compromís
-