L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 24 de març del 2011

El Bloc de Tavernes presenta la candidatura i el seu projecte de ciutat el dissabte a la Casa de la Cultura




El Bloc de Tavernes donarà a conéixer el dissabte 26 de març a la Casa de la Cultura el seu projecte de ciutat durant l'acte de presentació de la candidatura dels valencianistes. 

El candidat del Bloc, Jordi Juan, s’ha dirigit amb una carta oberta a tots els veïns de la localitat. En ella, expressa les seues intencions i línies de treball, el que entén què deuria de ser la política i no dubta en fer palés el seu compromís amb els seus votants de presentar l'honestedat i el servei al poble com a principal eix de la seua política. “La meua intenció i voluntat és ser el pròxim alcalde de Tavernes. No sóc un polític en el sentit que ho entén la gent, o siga no visc ni espere viure de la política. I tampoc ho són els membres del meu equip, ni volen ser-ho. Tots vivim del nostre treball professional. Ens presentem amb voluntat de servir i treballar per Tavernes”.

Jordi Juan afirma que han basat tot el programa, del qual presentaran les línies mestres el dissabte, en la recuperació de la economia productiva, en el desenvolupament i aprofitament dels actuals polígons industrials i sectors de la platja, en resum un programa per disminuir l'atur de la localitat i aconseguir treball.

Jordi Juan està convençut que “una gestió coherent i eficaç dels recursos públics permetrà una millora del teixit empresarial que reduirà l'atur a la ciutat”. El canvi a Tavernes, ha apuntat finalment el candidat del Bloc, ha de ser moderat i tranquil, però urgent. A més, es traslladarà el protagonisme d'eixe canvi als veïns, perquè "estic convençut que amb participació ciutadana, diàleg i consens, arriben les solucions" ha afirmat.

Jordi Juan ha aprofitat l'ocasió per convidar a l'acte a totes les ciutadanes i ciutadans de Tavernes. 

- Remés pel Bloc
-

2 comentaris:

falcó ha dit...

No sé si podré anar. De tota manera. Enhorabona! Teniu en mi, la família de la meua dona i alguns veïns i amics, nous votants per a vosaltres i per als vostres companys de partit a la Generalitat.

No es canseu. Porteu molts anys en la lluita i cada dia sou i sereu més. No ho dubteu.

Endavant!

Salut i País!

Vitality ha dit...

El dia i l'hora no són massa bons per a mi (compromissos previs) però, Jordi, conta també amb el meu suport i el de molta gent que conec.

Espere que la gent jove i la gent que es sent jove valore el teu esforç i la iniciativa de canvi que portes al teu projecte.

AVANT, QUE MANOLO JA TREMOLA!