L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimecres, 23 de març del 2011

Davant les eleccions... Què faran els sectors d'empresaris, industrials, comerciants.... That is the question!


Una obvietat: dir que el 22 de maig hi ha eleccions i que,  Tavernes sembla dominat per una calma "xitxa", però els partits es mouen i van fent la seua. Una altra obvietat: dir-vos que el PP manté reunions amb  promotors i empresaris on NOVAMENT els ven les bondats de promeses fetes en passades legislatures i que estan exactament igual que fa 12 anys.

Recordem alguns punts del seu programa:
6. Urbanitzar els sectors Marenys, Canal, Marina, Avinguda Nord i Sud i Torre de Guaita.
11. Urbanitzar els polígons Industrials Teularet, Pla II i Cambro
12. Previsió d'un nou polígon industrial para ubicar noves empreses generadors d'ocupació
I els punts  7, el 15, el 16, el 18, el 22, el 23, el 26, el 30, etc, etc.  I de tot això, res de res. Incomplits. Comproveu-ho.

Doncs bé, ens conten que abans de falles, van celebrar una reunió amb representants de promotors, sector immobiliaris, empressarials i professionals. El  candidat popular va explicar que la prioritat per a la pròxima legislatura era NOVAMENT els punts que acabem de dir, sobre tot els vells punts 6 i 11, i repetia als sectors assistents que així es crearia treball, que impulsaria l'avinguda de noves empreses i bla, bla, bla.  Alguns es miraven com dient: ara, ara, ens diu que impulsarà noves empreses! També ens conten que va parlar de les dificultats existents per  a la nova depuradora i etc.

En resum, i això ho deduïm nosaltres per la manera com ens ho han contat, el candidat popular va fer un nou cant de "cigne" i, sembla ser, que no va convèncer ningú. Això és el que deduïm de la informació que ens han donat i dels comentaris posteriors. 

Imaginem quan dificil serà convèncer a la gent  de què van a fer-se coses que ja s'han dit abans, fins a cansar, i en 12 anys de majoria absoluta no s'han executat, cas dels polígons industrials o els sectors de la platja. I quan dificil serà convencer a gent afectada i que coneixen, fins i tot millor que qui parla, quina és la situació real. En resum, sembla ser que el candidat popular va patir això que se'n diu la falta de credibilitat, falta de confiança o, si voleu, hi hagué en l'ambient desconfiança dels assistents davants els vells i incomplits projectes que de nou es presentaven.

I preguntem, que preguntar no és ofendre: si tot l'esforç i el temps que els tècnics municipals  han dedicat els darrers anys a impulsar els projectes PAIs els hagueren dedicat als polígons industrials i als sectors de la platja ¿què hauria passat?. Potser ara parlariem d'altres coses i l'atur a Tavernes no seria el que és. I els sectors platja no tindrien problemes. Potser alguns dia  ho comentem, perquè hi ha qui el número sembla acompanyar-lo.

El projecte del PP està esgotat, acabat i no il·lusiona ni convenç ningú. 12 anys de govern  majoria absoluta a Tavernes i la Generalitat per a notar-se  ben poc. I no som els únics que pensa això. La pregunta és: ¿els sectors empresarials i econòmics de la ciutat continuaran recolzant l'opció política que ha incomplit reiteradament els punts bàsics del seu propi programa amb les conseqüències que tots coneixem, els empresaria millor que ningú?  That is the question! Ara, després que no es queixen si no hi ha polígons, si els sectors platja estan paralitzats, si.... si....
-
-