L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 25 de març del 2011

AVANÇ: GAL·LA CONTRA EL CÀNCER.




 Els pròxims dies 8 i 9 d’abril  Tavernes s’omplirà d’artistes per tal de recaptar fons per a "l’Associació Contra el Càncer" de la localitat. L'acte serà a la Casa de la Cultura a les 22 hores però els artistes i l’organització  faran una roda de premsa a les 21 h en el mateix lloc.

La gal·la del dia 8 estarà dirigida pels presentadors de televisió Susana Pérez i Rafa Comín i el dia 9 serà presentada pel professional i l’organitzador Paco Sifres.
-

6 comentaris:

Anònim ha dit...

molt bona la iniciativa. Però ara pregunte jo, quan podran participar els grups de rock local en esta classe d'esdeveniments? Estem comdemnats a l'ostracisme o és que fem massa soroll, segons alguns? Mira que m'agradaria participar però sembla ser que som com la merda punxada en un pal en esta societat...

Palometa ha dit...

Estimat amic: Els grups de rock al nostre poble no sou cap merda punxada en un pal. Si en formes part d'un d'ells, deuries saber que, per les vostres característiques és molt complicat reunir-vos a tot el grup en una gal·la d'este tipus. No penseu malament, perque en esta gal·la no es discrimina ningú. De fet, hi ha cantans d'alguns dels grups de rock de Tavernes.

Anònim ha dit...

on es compren les entrades i a quin preu?

Anònim ha dit...

ratolinet ha dit:sols dir-vos que el cartell que hi ha per a la gala del càncer no es eixe, el definitiu els tindràn segons fonts fiables a partir de dimecres als establiments col·laboradors, també hi ha un donant que ha regalat un televisor lcd 26" i estrà a l´expositor d´una ferretería cèntrica per a la rifa que se celebrarà dissabte dia 9 al saló d´actes de la casa de cultura.
també comunicar al anònim que no es tire per terra per què la musica rock té el seu respecte i el contacte amb algún grup de rock ja estava pensat des de l´any passat i fa uns dies s´ha fet i explicant-se els pros i les contres hi ha una iniciativa per a altres esdeveniments que estàn posant en marxa en quan acaben en esta II gala. s´imformarà al seu temps.gracies palometa per haver estat ahí.

Anònim ha dit...

a vore teniu raó, jo no h posat el comentari per crear polèmica, sinó per demanar una cosa que no sé si a tots però a alguns grups ens molaria, i és el fet de poder col·laborar en estes iniciatives, que nosaltres també hem tingut i tenim coneguts que pateixen la ditxosa malaltia i volem posar un poc de la nostra part, encara que siga per donar suport moral.
Esta clar que necessitem altra classe d'infraestructura, però es podria fer alguna cosa a l'aire lliure, on en algunes dependències de la casa de la Cultura que no siguen el saló d'actes, per exemple. També tenim dret a gastar-la.
Simplement ho dic perquè he anat a altre pobles on s'han celebrat actes benèfics amb grups de rock i sempre m'he preguntat ací quan es podria fer alguna cosa.

gràcies.

Anònim ha dit...

després d´almorzar he vist els cartells exposats als acaparadors d´uns comerços pel centre del poble i la veritat ès que són grans i la foto es molt atractiva i sugerent per a la ocasió, per al meu gust està un poc trencada de colorit però molt acertat.he vist la tele que es sortegarà al dissabte però no m´han pogut vendre numerets perque ho faràn divendres i dissabte segons la ferretería i he comprat les entrades per al dissabte ( 7 Euros )que al grup de ball que ve d´oliva els conec i ho fan molt bé
anime aci als órganitzadors.