L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 14 de març del 2011

Ai, que boooooooooo!!!!


- Ai, ai, que boooooooooo!!! Encara em pixe, de la risa que tinc!
- Però què et passa? T'he entrat un atac?

I és que la nostra Cotorra, que acaba ara mateix de fer el seu tomb pel poble, ens ha entrat rebolcant-se per terra, amb un atac de riure que fins i tot a principi ens pensàvem el pitjor.

- Va, va, conta'ns.

I ens ha dit que li han dit que el PP ha estrenat una nova pàgina web. I l'ha vista. I està la foto de Manolo Vidal amb mànega de camisa, com si tinguera 30 anys. 

- Però això està bé. Cal donar una imatge jove, saludable...
- Que no és això, dimonis!
. I....? 

I ens ha soltat la bomba.
- Que després de 12 anys de majoria absoluta del PP, després d'haver suprimit els Consells i Organs de participació ciutadana, només deixar el Consell d'Agricultura perquè potser AVA diga la seua, després d'haver impedit qualsevol mostra de participació ciutadana en la gestió municipal, ara diuen alli que "Volem escoltar les teues aportacions, perquè el PP aposta per la participació ciutadana". I es queden tan panxos. i damunt demanen "suggerències". Ara , en eleccions, demanen suggeriments. Ai, que risaaaaaa!!!

I ens l'ha contagiada i ens posat tots a riure. I és que riure és una bona medicina per a la salut, diuen els metges.
-

11 comentaris:

Anònim ha dit...

No m'ha agradat gens ni miqueta entrar en eixe web i trobar-me l'escut del poble com si fos el símbol d'un partit polític.
Tavernes és de tots i no del PP, almenys això pensava, però sembla que també se'l volen beure com un ou.
Si algú del PP llig açò, seria interessant que ho plantejara al partit i que no s'apropiaren dels símbols institucionals.
N0 hi ha normativa per això?

Vicent Maganer Ripoll ha dit...

En aquest cas, es riure per no plorar...perque tots els polítics son així...

Anònim ha dit...

Discrepe totalment, Vicent Maganer, tots no són així. Només els que volen viure de la política, els que són professionals d'eixa activitat i per tant aniran com a desesperats per continuar, perquè es juguen el sou. Si no guanyen, no tenen sou de l'ajuntament.
Altres no estan en política per això sino per voluntat de servir i treballar pel seu poble. No els fa falta els diners de la política o el sou de ser alcalde o regidor per a viure perquè tenen el seu mitjà de guanyar-se el pa en altres activitats. No són professionals de la política i miren les coses des d'una altra vessant. I segur que es preocupen més de tots, perquè no s'han de preocupar d'ells primer que res.

vicent ha dit...

Això haurien de denunciar-ho els partits polítics en l'oposició.

Anònim ha dit...

Totalment d'acord amb Vicent. Els partits de l'oposició haurien de denunciar i exigir al PP que els símbols institucionals de tots no els usen ni se'ls apropien.

Anònim ha dit...

Vaig a contar-vos com entén la participació ciutadana el PP. Almenys puc parlar per la part professional que em correspon.
Fa anys, abans de la majoria absoluta del PP, a cada Consell Escolar de cada centre educatiu del poble anava un regidor, que es repartien entre tots els partis segun la seua representativitat.
Els regidors, com ens passava als mentres, no cobraven dietes ni res.
L'arribada del PP va determinar que, gràcies a eixa majoria absoluta, els representants municipals foren nomes regidors del PP i ells, vanEl establir una dieta per assistència. regidor és l'unic que cobra en el Consell Escolar de Centre.
I cobra per no fer res, per no dir res, perquè la majoria de voltes per no dir totes, no tenen ni idea del que es parla sobre tot quan és de programacions, pla de centres, etc. Això sí, la consigna sembla ser dir a tot sí: proposem canviar la porta... sí; proposem una tanca de color rosa....sí. Després no es fa quasi res, però ells sí.
És conegut el cas d'algun regidor que abans de començar la sessió ja està demanant el justificant d'assistència. Caldrà pensar que es per la dieta? I em calle noms.
¿Eixa és la participació que vol el PP?.

Anònim ha dit...

digeume dos alcaldes que no cobren com atal i que conserven el seu lloc de treball

Anònim ha dit...

Ben aprop en tens dos, l'alcalde de Benifairó i l'alcaldessa de Simat, que continuen treballant en la seua faena per guanyar-se les garrofes i no amb sou de l'ajuntament.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Ens comuniquen que l'escut de Tavernes ha desaparegut del web del PP.
Serà pels comentaris que heu escrit ací a la Cotorra?

vicent ha dit...

Al que pregunta per alcaldes que no cobren pel seu treball dir-li que, a banda dels esmentats, hi han molts altres què no cobren cap sou per la seua dedicació a la cosa pública local. Una altra cosa són els alcaldes i regidors de poblacions què requereixen un alt grau de dedicació i per això s'estableixen els alliberaments, que pot recaure en qualsevol dels membres del govern municipal, però que sovint és l'alcalde qui s'allibera del seu treball per fer-se'n càrrec de l'Ajuntament

Una altra cosa, referint-me encara al curiós que vol saber aquells polítics què no cobren per dedicar part del seu temps a la política municipal (cosa que hauria de legislar-se i no permetre el que està passant a hores d'ara), és l'import de l'assignació econòmica que s'atroga als càrrecs alliberats, a plena dedicació o parcial. Hi ha que, com és el cas de Tavernes, que cobra massa diners per no fer res o per fer poca cosa.

Anònim ha dit...

El PP de Tavernes va acabar amb la participació ciutadana i, a més a més, s'ha burlat de la bona voluntat dels ciutadans que van treballar de debò per desenvolupar l'Agenda 21, que sense explicació alguna es va fer fum. Altre exemple aquest últim de malbaratar els diners i burlar-se del ciutadans.