L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 28 de febrer del 2011

LA MIRADA DELS AMICS DE LA COTORRA: Faroles de l'avinguda de la platja



Un dels nostres amics ens ha enviat el correu electrònic següent.L'original és en castellà i així ho publiquem.

Hola:
Están instalando farolas a lo largo de la avenida. Han puesto algunas nuevas pero otras son viejas. Estoy a favor del reciclado pero me gustaría saber si se habían presupuestado o bien alguien se las está ahorrando. Las viejas que han instalado no se han dignado ni a limpiarlas .
Las aceras las hacen como si de unas piezas de lego se tratara: se dejan las baldosas en bloque encima de una capa de tierra y después rellenan los huecos con arena de mar. No es de suponer que duren mucho.
¿Y todo esto es el plan Camps? Estan realizando verdaderas chapuzas, se acerca ya la temporada según el ayuntamiento "baja" y todo está por terminar. A ver si el macetero reventado de delante del chalet del anterior alcalde lo arreglan con la misma celeridad.

I per completar el seu correu, ens ha enviat la foto que il·lustra la noticia.
Gràcies.
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Les antigues luminaries complixen amb la llei d'eficiencia energètica "Real Decret 1890/2008" i les seues ITC EA-01 a EA-07?