L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimecres, 16 de febrer del 2011

LA MIRADA DE LA COTORRA: Com ho tapem?


Fa uns mesos ens feiem eco ací mateix dels problemes de les vivendes VPO del sector Vergeret i com els veïns s'havien queixat del que consideraven deficiències de les vivendes  i sobre tot a les places d'aparcament subterranis.

Les queixes, comentàvem aquell temps, les havien expressat amb cartell als balcons i alguna que altra pintada al penal de la finca on se li recordava al senyor alcalde que les places d'aparcament els havien costat 15.000 eurets i que eren inservibles.

No sabem si els problemes s'han solucionat i si els veïns ja poden aparcar. Si que sabem (vore la fotografia) que s'ha intentat "solucionar" la pintada protesta. Un "solucionador", que tampoc sabem qui és, no ha tingut altra idea que tatxar-la de negre. El resultat i l'efecte visual el que veieu a la fotografia. Una oportunitat perduda per haver deixat la paret blanca i immaculada, però això és demanar massa.
-