L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 2 de febrer del 2011

LA MIRADA DE LA COTORRA. Botelló (II)



Se'n recordeu que fa uns dies parlarem ací del botelló de cap de setmana al riu Vaca i voltants?


Doncs, ara podeu vore on solen anar a parar les restes habitualment. I l'aigua del riu les porta a la mar. El destí final de tot. Com en aquells versos de Jorge Manrique: "Nuestras vidas son los ríos que van a dar en la mar, que es el morir".

Això podem dir: el botelló nostre de cada cap de setmana acaba en la mar, el dipòsit de tota contaminació. Com també serà la mar el destí de les canyes del riu que les nostres autoritats no netegen.Total per demostrar que Jorge Manrique, encara que les coples les feia a son pare, s'avançava en el temps i ja guaitava el futur. 
-