L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 26 de febrer del 2011

El foc de l'estiu s'apaga a l'hivern



Se'n recordeu de l'incendi de l'estiu passat a la Muntanya del Toro de Simat? Una part de la nostra Valldigna va estar assotada pel foc diverses vegades, i a la nostra comarca caldria sumar els grans incendis de la Vall d'Albaida.

Doncs bé, només apagar-se el foc, els responsables del PP, entre ells Serafin Castellano com a conseller i el president Francisco Camps, s'ompliren la boca als mitjans prometent més mitjans i recursos humans i materials per lluitar contra el foc.

I en que s'ha quedat l'augment de recursos? En paraules, en fum només. Les retallades de la Generalitat afectes els forestals i resulta que que no tenim mitjans humans suficients per a cobrir la vigilància dels nostres espais naturals i damunt, els forestals només treballaran sis mesos. Per tant, una situació d’absoluta indefensió contra el foc dels paratges valencians.

El portaveu de Compromís i secretari general del Bloc, Enric Morera, va acudir ahir a la concentració de treballadors de VAERSA davant la Generalitat per fer-los arribar el se suport. Morerar va dir  que era “lamentable” que VAERSA contracte sols sis mesos a l’any als forestals valencians perquè és “desfer tot el bon treball fet en estos anys i, a més a més, no podem oblidar que els incendis s’apaguen amb la prevenció d’hivern i ara no tenim vigilància”.
Morera considera que és inadmissible “la situació de precarietat laboral que patixen els forestals, que fan una gran tasca, cobren uns sous baixos i ara estan condemnats pel conseller Cotino a estar sis mesos en l’atur mentre que Camps té un exèrcit d’assessors que absorbixen 15 milions d’euros dels diners públics i que no aporten res positiu a la societat”.

La noticia en premsa:


Noticia redactada a partir de la nota remesa per Compromís-Bloc
-

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Per favor, reviseu ortografia i el que no es ortografia abans de fer públiques les notícies.

travalladors -> treballadors

A mode de critica! Tots ens podem equivocar... ;)

La Cotorra de la Vall ha dit...

Gràcies. Ho acceptem.

Anònim ha dit...

Anònim:has escrit ortografia sense la l'; el verb és sense accent i crítica sense accent.
Segur que La Cotorra sap que són treballadors i també tu anònim saps que és (verb) i crítica porten accent.

Anònim ha dit...

De ahí el que "Tots ens podem equivocar... ;) "

Simplement volia que ho corregiren i que l'article els quedara millor.

Gracies a tu per la teua correcció ;)

Anònim ha dit...

esteu molt preucupades per l'ortografia i poc pels pesols

La Cotorra de la Vall ha dit...

Tranquils. Que no passa res! Dimonis, avui la gent està molt nerviosa. Serà la calor?
Està clar que el grau de coneixement del valencià de l'equip de La Cotorra és bo i també el vostre en general. Alguna falteta, imputable a teclejar mal la lletra, o a un despiste, és normal.
Allò que importa és usar-lo. Esteu d'acord? I no ens molestem que ens ho digueu si en fem alguna, de falteta.

falcó ha dit...

Si, però a la fi, cap comentari envers la notícia gràcies a la intervenció del crític o crítica ortogràfic que ha sabut desviat l'antenció al respecte.

Ai, mare! que prompte caiguen en la temptació o provocació.