L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 21 de febrer del 2011

El Bloc dóna a conéixer la situació de l'economia municipal



El Bloc de Tavernes està repartint per la ciutat l'InfoBloc de febrer amb informació sobre la situació econòmica municipal i algunes propostes dels nacionalistes per a millorar l'economia local.

En base a les dades reals i oficials municipals aconseguides de la Intervenció pels regidors, el Bloc ens informa  d'una cosa que tothom sap: l'endeutament de l'ajuntament de Tavernes per culpa del que qualifiquen com a "mala gestio economica del govern municipal" del PP. El deute, s'indica, a la darrer dècada s'hauria incrementat camí del 300% en passar dels pocs més de 7 milions del 2000 al vora 20 milions del 2010.

O siga que segons  aquestes xifres , hem anat arrere i cada any amb més deute a pesar del gran increment d'impostos municipals, especialment l'IBI, amb pujades totals de més dels 200% els darrers anys. I espereu-vos que ara vindrà la pujada de l'IBI d'enguany sobre un 20%, encara que ja faran perquè la paguem després d'eleccions.

L'InfoBloc arrepleta també algunes de les seues receptes-propostes per a millorar l'economia de Tavernes: Pla de Sanejament i Pla d'Inversions Municipals, Agencia Municipal d'Ocupació, Pla de Rehabilitació de vivendes desocupades i incentivar mitjançat avantatges fiscals a les empreses que s'instal·len a Tavernes, nous autònoms i  a les famílies  desocupades, desfavorides i nombroses.

La publicació ens explica també el cas del Canon de l'Aigua Potable, on el PP ha cobrat per avançat els diners que havia d'ingressar l'ajuntament fins el 2024, però eixos diners diu el Bloc no s'han dedicat a crear noves infrastructures i inversions d'aigua potable sino a tapar forats de la seua mala gestió. I damunt, expliquen, hem de pagar interessos a Aquagest Levante perquè els ha donat els diners abans d'hora. Vaja, com si fóra un prèstec amb interessos diguem nosaltres, en forma d'avanç de canon..

L'iniciativa Legislativa Popular per recollir 50.000 firmes que permeten debatre en les Corts  la llei que obligue a posar en funcionament l'escolaritat dels xiquets i xiquetes de 0 a 3 anys, així com l'exigència que l'ajuntament es mulle en pla seriós per la reforma de l'IES Jaume II el Just són altres punts que s'informen. El Bloc demana la rehabilitació integral d'aquest IES i la supressió de tots els barracons existents a Tavernes, a l'institut i a les escolares. Els nostres fills, tots els de la Valldigna, mereixen centres dignes i no barracons és l'opinió del Bloc.

14 comentaris:

Un del BLOC ha dit...

Les xifres no són del BLOC, són xifres oficials de l'Ajuntament que han demanat els regidors del BLOC al departament d'intervenció.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Es donava per entés que les xifres eren les oficials aconseguides en Intervenció i no cap invent del Bloc. De tota manera hem afegit aquest matís per evitar males interpretacions. Gràcies.

Anònim ha dit...

ara que ho pague manolo!

amb això hi ha per a fer una picina municipal! la que han fet no ho és.

altre del BLOC ha dit...

Cotorra, podries dir-nos si tenen el document en pdf? i on?

Anònim ha dit...

la p de piscina... que vergonyós, sempre podem anar a pergar una volta amb el vaixell d´iberdrola.... quins ineptes

Pepa ha dit...

Els del Bloc tenen una mina en el seu candidat. Ningú se li acosta ni de lluny, llevant de la Karina de EU

vicent ha dit...

No ets l'única en reconéixer la valua del candidat del Bloc companya Pepa però, crec que, com sempre, ens quedarem amb les ganes que ens governen persones preparades com aquesta. Ja veuràs. La por, l'interés, la deixadesa, i moltes altres coses més compten molt a l'hora de votar.

D'altra banda, sembla que a Tavernes ninguna de les 6 formacions que a priori pretenen presentar-se: PP, PSOE, Bloc, EU, ER, Iniciativa, no tenen encara enllestides les seues candidatures donat que no les han fetes públiques, com està passant en altres poblacions. Probablement això responga a estratègies de partit i tots estan esperant siguen els altres partits qui facen pública la llista.

Reconec tinc gana d'anar coneixen els aspirants, no sols els caps de llista què ja saben qui són, sinó la resta de persones que configuren cada opció. Tot això em fa il·lusió.

També voldria començara la campanya electoral. M'agrada, sempre que puc, assistir als actes públics de totes les formacions. Enguany tenim per a triar. No sé si podrem assistir a tots perquè a Tavernes tenim 6 candidatures.

Anònim ha dit...

Xe, com son les coses, en Benifairo degem mes per habitant, ni tenim piscina, ni res i damunt el poble pareix una porquera de brut que esta, menys mal que fa aire i els papers i altres desapareixen i no veig ningun cartell ni critica, bueno lo normal es que aquest comentari no el puja llegir ningu quina llastima

Jo votaré Jordi. I tu? ha dit...

Em consta que el Bloc té la llista a punt de fa prou de temps. Pense que si no l'ha feta pública és potser perquè tampoc es passa "el caldo".
Abans de 10 dies, llista al carrer!

Anònim ha dit...

Ja ha tingut prou faena Jesús pagant el Musical i tot el que va girant al costat del projecte del musical. Més d'1 milio d'euros, proporcionalment per al poble i pressupostos com si foren 6 piscines de TAvernes. Per cert, Agustinet en 16 anys no el va fer ni tampoc en 16 anys els arreglos del carrers del poble ni va ser capaç de fer la urbanització del carrer on viu ara ens va deixar un bon lio d'aigua potable i factues d'altre tipo, ja m'entens. I pare ací perquè no s'ho vol la pena continuar.
I ara a que es presenta Agustinet? Després d'haver dimitit de regidor ara es torna a presentar? Si tinguerem un poc de vergonya en Benifairó ni un sol vot li donariem. Segur que alguns artistes de la fruita estarán ben contents.
Que hi ha algun paper? No serà culpa nostra per tirar-los en terra?

Anònim ha dit...

Si pagar encara no l'ha pagat el musical, els arreglos dels carrers els ha fet diputació, ara, el manteniment vorem, que ja van dos arreglos més i encara no està ni innaugurat. L'aigua almenys ja està arreglada, només es talla dia sí dia també però només en l'estiu. Els de la fruita ja han tret el que volien, no pagar la urbanització, privatitzar carrers/camins ..paregut a les casetes dels tossalets quasi-legalitzades... així i tot, el que no entenc és que un (l'anterior anònim) protesta de la gestió de l'alcalde de Beni i la ment brillant respón atacant les altres persones siga qui parla o qui es creu que puga reprensentar,... si la defensa de la gestió de l'alcalde de Benifairó (i no dic que no la tinga, ell mateix) es creu que és atacar a ex-alcalde anterior anem apanyats...no he llegit de l'anterior anònim ni que fós del psoe ni que estaguera d'acord en el que va fer Agustí, aixó si garrot a la mona..de Guatamala a Guatapitjor....de tota manera espere prompte poder llegir les propostes per a Tavernes. Les factures d'altre tipus diso clar... les dels bars i algún moët per caprici, que aquí no fa falta callar-se ningú.

Anònim ha dit...

per a quan un meeting de Jordi?

Jo votaré Jordi. I tu? ha dit...

Paciència. El dia de la presentació oficial de la candidatura a la Casa de la Cultura. En passar falles, calcule jo pel que he sentit a un dels candidats.

Anònim ha dit...

Jo no sé de què aneu la gent de Benifairó. Hui he estat al vostre poble, solc anar alguna vegada per faena, i he vist un centre del poble totalment nou i ben arreglat, amb carrers peatonals molt ben fets i una plaça de l'ajuntament totalment nova, al igual que la plaça de l'església. I això no estava i no han fet com aci la Vall, que s'han dedicat a canviar rejols de les voreres i tot està igual de mal.
Pense que critiqueu per criticar només, perquè diferencia de com està ara Benifairó ha com estava fa huit anys i això clar que costa diners, però s'han gastat tots en el poble, o no? REdeu si teniu un auditori que ni en Valencia de ben preparat i boniquet.