L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 18 de febrer del 2011

El Bloc demana a l'Ajuntament de Tavernes que abandere i agilite les peticions de reforma integral de l'IES Jaume II el Just


El col·lectiu local del Bloc de Tavernes  demana a l’Ajuntament que es situe al capdavant de quantes accions tinguen com a objectiu la reforma integral de les velles instal·lacions del IES Jaume II el Just. Centenars d’alumnes romanen en condicions poc adequades.

Així ho ha manifestat la regidora del Bloc, Llum Sansaloni, per tal que no queden en l’oblit les reivindicacions que demanen fa més de 30 anys una reforma de l’IES Jaume II el Just, indicant que “li correspon a l'Ajuntament de Tavernes en primer lloc abanderar les justes demandes de tota la societat vallera. És un esforç que s'ha de realitzar de forma continuada i conjunta, i que deu de comptar amb el suport de totes les organitzacions polítiques, econòmiques, socials, culturals i esportives de la nostra ciutat”. La regidora a més demana una defensa ferma de la qualitat de l'ensenyament com a eix fonamental per tindre una societat culta i avançada. 

La regidora destaca que si be ja ha obert portes el nou IES Valldigna este passat gener, també és un fet lamentable que son centenars els alumnes que romanen al vell IES Jaume II el Just a hores d'ara en males condicions per les deficients instal·lacions del centre mentre la Conselleria no mostra intenció d'actuar de manera imminent en la seua reforma integral.

Per a Llum Sansaloni “La remodelació del Institut Jaume II el Just ens afecta a tots els que vivim a la Valldigna en grau directe o indirecte, perquè aquest és un centre educatiu que acull o acollirà algun dia als nostres fills, nets o nebots. El  projecte de remodelació total ha de fer que els nostres fills tinguen un institut en condicions i s'obliden per a sempre dels barracons”.

A més, la regidora considera que “tot l'esforç i treball dut endavant pels pares, mares i alumnes durant tants anys no pot quedar en l'oblit, especialment la unitat demostrada este passat estiu mitjançant les accions de la Interampa de la Valldigna, unió que ha de seguir fins aconseguir un millor IES Jaume II el Just i la desaparició de tots els barracons que hi ha als centres educatius de Tavernes”.

El Bloc de Tavernes vol recordar que ha estat durant 20 anys al capdavant de les propostes de qualitat i inversió educativa i ja va ser l'autor del projecte de l'IES la Valldigna al front de la regidoria d'obres, projecte que  a pesar d'estar aprovat per Conselleria, el PP de Tavernes va paralitzar quan va governar amb majoria absoluta i han estat les reivindicacions de pares i mares els que han aconseguit que s'òbriga 14 anys després d'anys  de promeses incomplides. Tanmateix estima que no s'ha de baixar la guàrdia en aquest aspecte, i cal fer-se escoltar a Conselleria per tal que es reforme d'una vegada el vell Institut de Tavernes, que es troba igual a hores d'ara que quan el construïren fa més de 40 anys.

- Nota i fotografia del Bloc de Tavernes 
-