L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 3 de febrer del 2011

Compromís afirma que l'augment d'atur confirma la nefasta gestió econmica del govern del PP que presideix Francisco Camps


El grup parlamentari Compromís a les Corts Valencianes  ha destacat que l'augment de l'atur a les terres valencianes "desmunta l'estratègia manipuladora del PP sobre la seua gestió econòmica".

Compromís ha remes un comunicat després de conèixer que el nombre d'aturats registrats a les oficines dels serveis públics d'ocupació (antic Inem) valencians es va situar en acabar gener en més de 513.800 milions de persones, després de pujar en 12.485 desocupats, fet que suposa un augment percentual del 2,49% respecte al mes de desembre.

El grup Compromís assenyala que  "aquestes dramàtiques xifres evidencien que l'atur és, per molt, el problema més greu que patim i que els nostres governants no estan prenent mesures encertades amb vista a millorar la situació del mercat laboral".

Així, ha titllat d' "especialment patètic" el discurs del govern presidit per Francisco Camps quan  "ahir mateix tractaven de vendre a l'opinió pública que el Pla Confiança havia ajudat a millorar la situació laboral dels valencians, manipulant així la realitat sobre la seua nefasta gestió econòmica. La rotunditat de les xifres d'atur s'ha encarregat de posar en ridícul als dirigents del PP encarregats de muntar aquesta operació de maquillatge polític".

Compromís afig: "El model econòmic del Partit Popular ha fracassat estrepitosament i el més greu és que no volen reconèixer i no proposen cap alternativa que ajude a millorar la greu situació que patim". Cal recordar, afirma, que la capacitat de reacció del Govern valencià es troba "molt limitada", a causa del "alt endeutament que arrosseguem, un endeutament basat en buscar només el rendiment d'imatge del govern de Camps i no a millorar la productivitat de la nostra economia ".

-Redacció a partir de la nota de Compromís
-