L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 5 de gener del 2011

Regal de Reis: us descobrim el secret més ben guardat del PP per a les pròximes eleccions i les primeres fotos del grup inversor alemany: HAN ARRIBAT ELS INVERSORS DEL PAI

La Cotorra ha rebut un “chivatazo”:  La carta amagada dins de la mànega del PP i que volen els faça guanyar de nou  les properes eleccions. I és que sembla ser que, quan ningú s'ho espera, el PP va a traure novament a les eleccions el tema del PAI!!! Si, el tema del PAI. I ens dirà que va a fer-se, que ja està tot a punt, que tots anem a fer-nos rics i que a Tavernes hi haurà plena ocupació. I  que van a dur  inversors alemanys i holandesos per executar el PAI. Bé, sembla ser que FUM, FUM, FUM... a eleccions de nou FUM, FUM, FUM.

La Cotorra ha volat fins a la platja per a comprovar-ho, i efectivament,  ha vist com la caravana d'inversors europeus ja ha arribat, uns inversors que amb els diners que van a estalviar-se no pagant ni un cèntim per acampar als pàrquings del costat de Padur, ajudaran a l'ajuntament a fer un PAI.

Sembla que el PAI va camí de convertir-se en un element tradicional en període electoral a Tavernes. Ara, quant fins i tot la Generalitat l'ha desestimat, Bancaixa s'ha retirat, tots el donen per tancat, quan estem en plena crisi econòmica i la rajola no alça cap,  alguns membres del PP de Tavernes ja van dient  pel poble que sí, que va a fer-se, i que l'alcalde negocia amb inversors alemanys per executar el PAI!. 

Continuarem informant de l'estat de les negociacions, perquè sembla ser que tindran corda fins a maig, o siga, fins a eleccions. A la nostra Cotorra ja li pregunten els companys de vol si hi haurà molts pardalejats a Tavernes què encara picaran com peixets amb el tema del PAI. D'ací poc, mentre esmorza en el bar, algú dirà que  ja s'han venut unes fanecades, soltarà una bestiesa de quantitat d'euros  i ¡un altre passó de PAI!.

Segur, segur, que d'ací poc llegirem en la prema i escoltarem pel poble que el PAI La Vall del Mar serà per fi una realitat i Tavernes aconseguirà la recuperació econòmica i l'atur baixarà quan comence a fer el PAI.
-

14 comentaris:

Tranquils ha dit...

Pareixeu nerviosets.
Si teniu tanta por que un anunci com aquest vos vaja a fer tornar a perdre les eleccions perquè, del que es pot llegir es dedueix, considereu que aquest és un poble de "borregos", el que heu de fer és presentar com a candidat un pastor i amb un poc de sort els podreu portar pel BON CAMÍ.

Un poc de serietat ha dit...

Efectivament és (som ) un poble de borregos i als fets cal anar: 12 de majoria absoluta del PP sense fer res pel poble.
Jo ho veig bé que açò es diga i més quan els mateixos del PP ja parlen dels inversors de fora i les gestions que fa Manolo, suposem que es l'alcalde.
Si a tu no t'ho han dit encara, es perquè tu no seras borrego, o a lo millor eres el pastor que ens vols portar pel bon cami.

Anònim ha dit...

estan tots untats, per això el voten.

Un del poble ha dit...

Per a tranquils: jo diria que els que pareixen nerviosets son els del PP que no paren d'escampar rumors pel poble per a vore de quina manera poden tornar a guanyar.

Si que deuen d'estar malament Manolo Vidal i companyia quan han de recórrer al PAI per a guanyar les eleccions. Això és el que proposen per al poble? més del mateix? Quatre anys més de no fer res?

Anònim ha dit...

Jo tinc un dubte:

Com s'han aclarit Manolo Vidal i Ribis amb els inversors alemanys?

Han fet un curs accelerat de "Home English"?

Anònim ha dit...

Han negociat per internet, amb traducció automàtica del Sr. Google, que no esteu al loroooo.

Bromes a banda, però es cregueu que el que va deixant caure el PP, poc a poc i en llocs escollits, dels inversors alemanys es de veres?
Cal desenmascarar l'enganyifa i alertar a la gent, perquè després no es que siguen borregos, però el PP s'aprofita de la crisi que ell mateixa han creat en el poble i en la comunitat valenciana, i s'ho creuen tot.

Anònim ha dit...

Para tranquils. No, de lo que tenemos miedo es que el poco presentable (eufemismo) nos vuelva a mentir como es su costumbre. El cinismo no es buen consejero.

Anònim ha dit...

Esto es como una partida de poker en la que Manolin va de farol y los demás hemos de pensar si vemos o no las cartas. Yo apuesto por verlas.

vicent ha dit...

Al comentarista Tranquils. Els de la Cotorra no semblen nerviosos. Tu si que no sembles massa tranquil perquè potser tens por de perdre moltes coses si no guanyes novament les eleccions. Així és que, afanyat i espavilat que ho tens agre.

Si la Cotorra estigués nerviosa, probabement no hauria fet la notícia en clau d'humor com supose tots haureu interpretat.

Tavernes podrà ser un poble borreguil o aborregat, el que vullgau però, tonto no. Les persones som els únics animals que tropecem dues vegades, inclòs més, amb la mateixa pedra i això està passant-li al poble de Tavernes, elecció rere elecció, alguns d'ells comprats i amb interessos peronals i altres mirant l'interés comú i dels seus hereus, s'han deixat enganyar, però tot té un final. La paciència té límit senyor nerviós.

temeron ha dit...

MES PRONTE QUE TART EL PAI ES FARA ¿DE QUE PARLAREU ES DE LA COTORRA ENTONSES PUES NO TENIU ALTRE TEMA?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Això de que es farà no t'ho creus ni tu, però bé... és una opinió.

I això de què no tenim altre tema... Si no en parlem mai del PAI! Només quan el PP ens obliga. Que no volem fer-li propaganda.

Mira: A hores d'ara dia 9 de gener del 2011 a les 16 hores i des què varem començar La Cotorra hem obert 1496 temes diferents.

¡Vols dir que hem parlat 1496 vegades del PAI? Tu saps que no.
Les has contades? Perquè potser te n'adones que hem parlat deu o quinze vegades.

Amb les coses que hi ha importants per al poble: falta de treball, atur, l'agricultura per terra, la construcció per terra, la platja per terra, la hisenda municipal en fallida, els impostos del PP pels nuvols, la industria per terra, EREs a les principals empreses, etc etc i tot per la mala política del PP ¿ i vols que ens preocupem del PAI que no s'ho creuen ni ells i ha estat rebutjat fins i tot per la Generalitat?
Serietat, amic Temeron.

Anònim ha dit...

Que s'oblideu dels Marenys? Quants anys porten? Més de 20 anys no? I amb la crisi de la construcció li queden 20 anys més!Si fos constructor dels Sectors dels Marenys estaria cremadet amb el Sr. Manolo Vidal!

Anònim ha dit...

Inversors Alemanys, no estàn tan mal del perol per a invertir en rejola! És més fàcil i més barat comprar urbanitzacions amb camps de golf que estan a mig acabar, que clavar-se ací on hi han informes de la Generalitat que diuen que els PAI's no son viables, sense comptar amb que els informes medioambientals no poden ser mai favorables... i un fum de pegues que tenen la megafarsa de projectes dels PAI's. Així què, continueu treballant les terres, perquè de PAI NANAI!

Anònim ha dit...

Com tornen a traure la noticia dels PAI's em tire a riure! I a qui s'ho crega es per matar-lo!