L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 4 de gener del 2011

Morera: “Alarte li ha donat oxígen a Camps i ha desautoritzat al seu grup parlamentari per buscar una foto”

 
El portaveu de Compromís en les Corts Valencianes, Enric Morera (BLOC), considera que les telefonades que ha fet el secretari del PSOE valencià al president de la Generalitat, “són un baló d’oxigen que li ha regalat a Camps. Ara Camps vol seure en una taula per a negociar qüestions econòmiques, quan fa unes setmanes, a les Corts, el PP tombava totes les esmenes presentades pels socialistes als pressupostos de 2011.

Morera considera amb aquesta acció que Alarte ha desautoritzat tot el que han fet i han dit els diputats socialistes i, el més greu, és que ara vol fer-se fotos amb qui es dedica a perseguir sense treva al seu síndic en les Corts”, en referencia a les querelles impulsades pel PP contra el portaveu socialista Luna.

Segons Morera, “Alarte renuncia a lluitar per guanyar les eleccions. Ha optat per eixir bé en les fotos perquè si realment està en política per a defensar els interessos de les valencianes i els valencians, es plantaria front a Zapatero i front a Camps, i no ho fa”.

El parlamentari valencianista afirma que  el PSOE valencià ha patit una deriva “de 360 graus que desorienta per complet al seu electorat, que ja no sap si en les eleccions de maig aniran el PP i el PSOE en la mateixa llista electoral o en llistes competidores. Ja no vol guanyar-li les eleccions a Camps ni ser una alternativa de govern front al president de la desocupació, del balafiament i de la corrupció, Alarte vol pactar amb ell i no és un pacte en clau de país, perquè mai han fet pactes seriosos ni en eixa línia el PP i el PSOE”.

El síndic de Compromís ha recordat que el seu grup damana la reforma de l’estatut “d’una manera molt insistent des de juliol de 2009 i el PSOE i el PP ens han donat llargues. Ara venen amb presses i ara volen reformar un estatut que en poc de temps ha demostrat que no és ambiciós, que no defensa els interessos d’esta terra i amb la velocitat que porten, no rebrem una inversió territorialitzada de l’estat en condicions ni en 2013. Ni PP ni PSOE estan per reformar l’estatut i si es fa segons volen estos partits, serà altra vegada una reforma de mínims”.

- Remés per Compromís-Bloc

Pel seu interés us convidem a llegir el següent article d'opinió al respecte:
 
http://www.levante-emv.com/opinion/2011/01/04/abrazo-oso-o-adios-gurtel/770769.html


-