L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 11 de gener del 2011

Mare, quin desastre!!


 Si els preus eren i són ben baixos només ens faltava això: la caiguda del fruit per les gelades que patírem  fa unes setmanes. Des de fa uns dies és ben visible l'efecte del fred sobre algunes varietats, cas de les clemenvilles, i ja es pot vore una bona collita per terra. I no estem parlant de camps ubicats en zones ben gelades de la Valldigna, com són les baixes de Benifairó o Simat. Les fotografies són de camps en terme de Tavernes i ben prop del Camí Pla. 

I res, si fa 20 anys les taronges navelines es pagaven  mínim a 500 pts/@ (sobre els 3 euros) ara amb el temps que ha passat es paguen a 1'5 euros. Tot ha pujat: aigua, adob, jornals, contribucions... tot, menys el preu.

¡Quina ruina! I cap govern, ni valencià ni madrileny, hi posa una mínima solució.

"A río revuelto, ganancia de....  comerciants, sembla ser el pensament majoritari entre els productors, mentre ens arriben comentaris que per a tots no és negre i amb crisi, almenys per alguns comerços de la Valldigna que  sembla ser han invertirt en la compra de camps de taronges a Huelva de "moltes i moltes fanecades", segons el nostre comunicant.

I és que la crisi, és crisi per als de sempre: els que penquen!!! 
-

2 comentaris:

Anònim ha dit...

I mentrestant el País Valencià cada vegada més i més afonat. Quan es donarà compte el poble que Espanya ens arruinarà del tot. El País Valencià deu ser lliure, dins els Països Catalans o a soles, els que siga però fora de Espanya.

Anònim ha dit...

Al final no entenc res de esta cotorra, si no hi ha feina, critiquem als governants i a tothom, si hi ha, que sera perque les empreses funcionen critiquem. Crec que el primer que hem de fer tots es reflexionar coherentment de les coses, i despres ser profesionals i formarmos, es a dir no es prou heredar un cap i pensar en que vindra el PAI i s'el endura, deguem de evolucionar, formarmos e invertir i aixina podrem fer algo.