L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 15 de desembre del 2010

Xaro Bonilla participa en "Temps de Dones"



El passat dia 10 s'inaugurava a la Galeria "O+O" la mostra "Temps de dones" que romandrà oberta fins el 8 de gener del 2011. L’artista de Tavernes Xaro Bonilla, és una de les participants en aquest projecte solidari que compta amb obres de 12 dones artistes.
Les artistes internacionals volen, amb les seues obres, fer una crida contra la violència de gènere. Part dels beneficis es destinaran a les dones que pateixen qualsevol tipus de violència.
En la mostra hi haurà obres de xicotet format i preu econòmic per tal d’animar les vendes i fer que siguen un bon regal solidari en Nadal.
L’exposició és un projecte d’Oriente & Occidente Gestión Cultural. Amb Xaro Bonilla estan les artistes Cuca Balaguer, Diana Franco, Consuelo Cardenal, Mirtya Huizzi, Faba, Paloma Delbreil, María Justa Rayego, Azahara Mortes, Ana Castañer, Mónica Cerrada e Itziar Nazabal.
En la mostra podeu trobar una gran varietat de tècnices i géneres. Hi ha pintures, escultures, gravats, llibres d’autor i caixes de llum. La vallera Xaro Bonilla presenta els seus gravats i escultures amb la seua particular forma d’entendre l’art.


Fotografia: Xaro Bonilla