L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 24 de desembre del 2010

A Reis, regala taronges valencianes.

Un amic de La Cotorra ens envia la següent nota:

Cotorra de tan agrait com estic, vull fer-te tres quarts de la meua satisfacció:
He enviat una caixa de taronges per missatgeria des de Tavernes cap a tres ciutats de l'estat i ¡com ha estat de satisfactòria la contestació dels meus amics!.
 
No esperabamos este regalo, el año pasado con tus buenas intenciones al intentar que nos tocara la loteria, nos sorprendiste al enviarnos el décimo de Tabernes que no resultó premiado. Però no podemos decir lo mismo en este 2010 que termina, ya que seguimos sin tocarnos la loteria, imagina que nos has enviado el décimo, però nos queda el sabor de tu tierra. Estas naranjas que nos alegraran durante unas semanas nuestros recuerdos de Valencia.! Sinceramente, has acertado! ".
 
He volgut escriure tal i com m'ha arribat per fer vore com no donem importància als nostres productes. Per deu euros he quedat com un bon amic. L'any anterior n'eren vint i al no tocar, que és el normal, ja podeu comparar la situació. Dels altres dos amics he rebut les gràcies i el seu detall, però  ningú m'ha arribat com aquest de Mèrida que de nou, gràcies a la Cotorra, puc manifestar-ho a tots els meus veïns i veïnes. 
Per cert les navelines encara les tinc per vendre, i estan boníssimes.
 
 
És la nota tal com l'hem rebuda. Hem conservat el castellà de l'amic del nostre amic. I com de tot podem traure'n profit, potser siga una bona mesura i un bon detall fer arribar als nostres amics d'arreu de l'Estat un caixò de taronges. Si el preu del port són 10 euros - encara que siga un poc més- paga la pena i pel que es veu, quedes com un senyor. 
Encetem la campanya: A Reis regala taronges valencianes!!!

-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Pense que s'hauria d'exigir un segell de "qualitat Humana" per poder vendre productes a Europa. Això consistiria en un garantia que allò on es produeix s'han respectat les jornades laborals i a més els treballadors gaudixen de les mateixes condicions que a Europa. Si això no canvia no serem mai competitius amb països com Marroc o la Xina, entre d'altres, que exploten al treballador aconseguint abaratir els productes.