L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 6 de desembre del 2010

Quins temps més ruinosos per a l'agricultura!!

Ens conten com passen cotxes que porten taronges a granel dins del vehicle. Uns cotxes que venen del Massalari pel camí de Sant Llorenç, passen per davant de la rodona del carro i continuen el camí paral.lel de l'autopista cap a Xeraco. Ens conten que no saben on ho venen però per la forma de conduir no deu estar molt lluny de la mateixa Vall.

Ens conten productors de taronja que estan indignats i dolguts i la culpa la té un camionet, que sempre és el mateix, el que s'enganya de lloc per a collir. Un camionet que per cert ha estat denunciat per un productor de taronja i polític local.

Els productors estan cremats amb aquesta situació i arriben a dir, en la seua indignació, que qui mereixería estar cremat és el camió. Així estan de calents!!. I comenten com seria de convenient controlar esta zona perquè sabem que la Guardia Civil esta parant a molts vehicles -vaja esforç i treball que fan- però desconeixem si eixa ruta la contemplen en el seu planing diari.

I parlem del robatori sofert pel motor del Raconàs. Ens demanaren que no ho contarem en el seu moment però queda bastant clar que va estar realitzat per autèntics professionals que distingien el tipus de cable. Anaven preparats per a fer el mínim mal possible i emportar-se el màxim nombre de metres de cable de la trifasica. I amb tota l'atenció del mon: Res de tocar el corrent de dos-cents vint.

¡Quins temps més ruinosos per l'agricultura!.

-