L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

divendres, 3 de desembre del 2010

Morera exigeix al PSOE que Pajín deixe el càrrec de senadora territorial valenciana i deixe d'insultar la intel•ligència dels valencians


El portaveu del grup parlamentari Compromís i secretari general del BLOC, Enric Morera, ha reclamat hui “la renúncia de Leire Pajín com a senadora perquè els valencians estiguem representats com ens mereixem. La carta que signa Ramón Jauregui per a justificar que no ha de donar comptes és més pròpia de les Corts franquistes que d'un socialista. Si pensa que en les seues intervencions sobre sanitat es preocupa dels valencians és que no ha entès res d’allò que prescriu la constitució, per a què serveix el senat i per què els parlaments trien senadors”.


Així explica que “l'eixida més fàcil per a Pajín és que renuncie al seu càrrec de senadora, que deixe la cadira que ocupa en representació del territori valencià i es dedique a les labors ministerials. Que se’n vaja demà mateix perquè no té vocació de servir als interessos de qui la designada. Que tinga una miqueta de dignitat, si li queda alguna porció, per a deixar el seu escó. Que recorde que el seu el càrrec se li va assignar en les Corts Valencianes i no en una tòmbola, que no és seu”.


Per a Morera “en esta terra no som interplanetaris, som valencians i no ens mereixem que se'ns tracte amb menyspreu. O es dedica a ser Ministra de Sanitat o al seu treball en el Senat, però els ciutadans no entenem que se'ns enganye, que es cobren sous galàctics i que quan es demanen explicacions se'ns diga que la senyora Pajín va per lliure i no compareix davant qui la triat. Eixa democràcia no és la nostra, serà la d'uns socialistes de pacotilla. La d'uns socialistes que han perdut el nord. Esperem que el senyor Alarte ens il·lustre sobre esta nova humiliació al nostre parlament, que com sempre dirà que li sembla bé”.


Al seu entendre “no té sentit que compagine el càrrec de ministra amb el de senadora i més encara que se supose que s'encarrega dels assumptes valencians en la càmera de representació territorial quan parla d'assumptes generals. És poc coherent per la seua banda i és indignant que Jauregui explique que quan ens explica el calendari de vacunacions de la grip, se’n recorda dels problemes que afecten als valencians i valencianes. Una desvergonya indigna d'un socialista a la qual, per desgràcia, ens estem acostumant”.


-Nota de premsa de Compromís-Bloc