L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 14 de desembre del 2010

La TV3 continuarà - per ara- veient-se des del Montduver

El Jutjat Contenciós Administratiu Número Quatre de València ha declarat que no procede el otorgamiento de la autorización de entrada para acceder al centro reemisor de televisión situado en la cima del pico Mondúber, en la localidad de Xeresa, instado por Dña. Dora Ibars Sancho, Directora General de Promoción Institucional de la Presidencia de la Generalitat.


És la quarta vegada que els Jutjats deneguen aquesta entrada instada per la Generalitat governada pel PP de manera que les comarques centrals valencianes, entre elles la Valldigna, continuaran rebent el senyal de la TV3. 

De tota manera, cal dir que el tema no està tancat: ACPV ha recorregut ante el Tribunal Suprem la competència que tindria la Generalitat per poder organitzar l'espai redioelectric televisiu. Si el Suprem diu que la Generalitat és competent, la TV3 tindrà els dies comptats. Si el Suprem falla que la competència és de l'Estat... no sabem què passarà i si això afectaria a una possible obertura dels reemissors que ha tancat el govern de Francisco Camps.

Acció Cultural del País Valencià es felicita d’aquest nou èxit judicial en la seua lluita per la llibertat d’expressió i per la defensa dels mitjans de comunicació en català al territori valencià , pero adverteix que la resolució no és definitiva i que es pot recórrer en apel·lació davant el TSJ, recurs que previsiblement interposarà la Generalitat.

La notícia a "El País"

I al "Levante-EMV"

http://www.levante-emv.com/comunitat-valenciana/2010/12/14/juez-impide-consell-precintar-repetidor-tv3-safor/765609.html-