L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 10 de desembre del 2010

LA MIRADA DE LA COTORRA

El nostre ínclit ajuntament sembla ser que  ens vol proposar un nou i trepidant joc: endevinar el nom dels carrers i així aprendrem a orientar-nos pel món sota circumstàncies adverses.
 Primer hem hagut d'esbrinar Per fi! At Last! Redéu! Mon Dieu!) el nom d'un carrer que va quasi des de l'església de Sant Pere fins al camí de la Dula, passant el cementeri. Cal dir que el nom el vam poder descobrir en una solitària i trista placa al finalitzar el carrer de l'Església i on posava carrer de la Barca.
Doncs bé, ara ens proposen un nou i emocionant repte: ¿Quin carrer, tímid i vergonyós, s'amaga sota aquest senyal de via lliure per a caminants?  És el carrer del Porrat? Del Torrat? Daurat? Morat? Barat? O potser Agarrat?
 Continuarem amb les nostres investigacions informatives i desficioses fins esbrirnar-ho.
 Ai Déu, no sé què faríem en aquest poble sense l'esperit lúdic però didàctic del nostre il·lustríssim ajuntament!
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Jo podria dir quin nom te el carrer o mes, que fer en eixe carrer. Podria el ajuntament possar un pijador de gossos com te el Passeig Colom, que es el que es pot trobar cagueraes a mansalva. No pots pasar sense endurte un regalet als peus i si vas en carro de xiquets o de comprar ja ho saps regals de Nadals per a tot l'any