L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimarts, 28 de desembre del 2010

Ja podem sol·licitar vivendes de VPO



La Cotorra ha pogut conéixer de fonts totalment fiables que a partir dels primers dies de l'any nou l'ajuntament posarà a disposició dels veïns de Tavernes els formularis oficials per a sol·licitar una vivenda VPO del sector Marjaletes-Fontetes.

La sol·licitud ha d'anar acompanyada de fotocopia del DNI, certificat d'empadronament de Tavernes, situació familiar (familia monoparental, separat/da, vidu/a, etc) així com còpia de la declaració d'Hisenda o declaració jurada per tal de justificar els ingressos anuals.

Aquest últim punt, ens diuen, que serà molt important perquè la Generalitat, dins dels pressupostos del 2011,  ha d'obrir una línea de subvencions a fons perduts que seràn concedites en base als ingressos i situació familiar.

Tal com La Cotorra ha informat en diverses ocasions, l'ajuntament va convenienar fa una anys amb l'Institut Valencià de la Vivenda (IVVSA) la urbanització del Sector Marjaletes-Fontetes. L'entitat de la Generalitat havia de fer les obres que duien aparellades la construcció de les més de 500 vivendes que va prometre el PP l'any 2003 amb motiu de la venda de l'antiga caserna de la Guardia Civil. 

El Pla Marjaletes-Fontetes estava paralitzat per unes qüestions tècniques que  sembla ser es van poder solucionar a principi d'aquest mes de desembre, amb la qual cosa ja hi ha llum verd per iniciar la urbanització. 

No cal ni dir que aquest dia 28 de desembre, amb la notícia que ara us avança La Cotorra, serà recordat per moltes famílies valleres.

Fotografia: Una part del sector Marjaletes-Fontetes un dia negre, com el projecte.
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

mal dia per a publicar una noticia com aquesta. continuarà el govern del pp amb el model econòmic de la rejola?