L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 16 de desembre del 2010

I més d'agricultura: Compromís denuncia pressions de la conselleria per alterar resultats de les eleccions del Comitè d’Agricultura Ecològica

La comissió informativa d’Agricultura de les Corts Valencianes ha servit hui per a denunciar les irregularitats comeses per la Conselleria d’Agricultura per alterar els resultats de les eleccions en alguns consells reguladors de denominació d’origen, cas del d’Agricultura Ecològica de la Comunitat Valenciana. Segons ha declarat el diputat de Compromís Josep Maria Pañella, “les pressions polítiques de la Generalitat han estat constants per alterar eixos resultats i, també, s’han produït fets d’autèntica república bananera, on en una llista es votava a una persona però, a continuació, s’explicava en la mateixa papereta que, d’eixir eixa persona, el representant seria el seu marit”.

Pañella també ha denunciat que algunes cooperatives valencianes han rebut pressions “perquè alteraren el seu vot i per a elegir a l’alcalde de Planes, del PP, com a president del Comitè d’Agricultura Ecològica. Eixes pressions, pel que sabem, han estat en amenaçar en retirar-los les ajudes oficials si no canviaven el sentit del seu vot”.

La denuncia havia estat feta per la  Unió de Llauradors  i per això, el diputat de Compromís i president del BLOC ha mostrat el seu total suport, “per la valentia que han demostrat tindre des de la Unió en la defensa de la democràcia en el món agrari valencià. Nosaltres, per la part que ens toca, anem a demanar totes les responsabilitats polítiques als governants, perquè eixa és la nostra tasca com a oposició”.
 
- Nota de premsa del grup Compromis de les Corts Valencianes

1 comentari:

filòsof ha dit...

Ai de l'agricultura! Tinc clar que com deia Quico Pi de la Serra pels finals del setanta, i ja ha plogut. Agricultura rima amb incultura. M'explique: hi ha sindicats grogs capaços de lluitar per rebaixar el preu del preu del gas-oil i perdre el preu de la collita. Dons eixos son els que estan dirigint el camp. MIren sols per a ells, en raons de sous i prebendes i estan deixant el territori, el camp, i les seues orgamitzacions democràtiques pitjor que mai.