L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 21 de desembre del 2010

El dia 7, els alumnes de l'IES Valldigna donaran les classes al nou institut


Igual que en el joc de pilota: ¡Va de bo!
Almenys són les notícies que ens arriben i que parlen que el pròxim dia 27, dilluns, es fa l'ocupació del nou centre i tot de seguida comença la neteja, el trasllat del material des de l'actual ocupació de la Dula i la preparació de classes, que segons ens diuen seran el dia 7. No hi ha hagut cap dia de "gràcia" perquè el professorat puga organitzar-se.

Ens diuen també que està sol·licitada la línea telefònica - també cal per a l'ascensor- i que es confia no hi haurà problemes amb l'aigua i el fluid elèctric. Amb l'aigua suposem que no en ser un tema municipal i, esperem i desitgem, que no passe res amb l'electricitat. Ja sabeu com és Iberdrola. Un professor ens ha comentat que l'any passat Carcaixent va viure un episodi semblant i van fer la connexió un parell de mesos més tard. No pensem siga el cas de Tavernes atés les bones relacions amb el govern municipal després de la firma del conveni per l'alta tensió. Després només faltaria això!!!

I com a segona part de les noticies sobre educació cal dir que avui els alumnes de l'IES Jaume II el Just han demostrat el seu malestar i han tornat a demanar mesures ràpides per millorar i fer un bon manteniment d'eixe centre. Una protesta que alguns han qualificat de vaga, però bé, un poc menys. I que atés el dia en què estàvem, ja els darrers de classe i amb examens fets, no ha trascendit massa a la població.

De tota manera, cal recordar que la millora del Jaume II el Just, una promesa i repromesa els darrers anys després de tantes protestes dels alumnes, no se sep quan començarà ni com.  Ni com serà. 

Ara, el sector estudiantil opina que ja no hi ha excuses perquè queda prou lloc buit després de la marxa de l'IES La Valldigna per poder fer obres per un costat i donar classes a l'altra punta. 
Bé, siga com siga, i es faça com es faça, allò que importa és que tantes i tantes promeses els darrers cinc-sis anys tinguen compliment. O caldrà esperar 40 anys més?

Fotografia: Imatge d'arxiu de la manifestació del gener del 2009
-

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Eixes promeses segurament aniran en el programa del PP per a aquestes eleccións. Ara volen inagurar el nou institut i la piscina que son dos coses amb les que creuen que poden guanyar les eleccions de maig. Com s'han notat les eleccions!Això passa perquè els polítics pensen com a polítics i no com a persones. Si foren persones hagueren acabat l'institut en setembre i no hagueren provocat tants mal de caps. Espere que en maig, els possem al seu lloc, que no és un altre que de portes afora de l'ajuntament!

vicent ha dit...

D'això els perjudicats sempre són els mateixos i alguns per partida doble: primer els xiquets i xiquetes que es troben estudiant a eixos centres i també les famílies d'ells i totes les demés que paguem els desficacis que ocasiones pels mals polítics. I dic bé dient mals polítics perquè ni han de bons i de millors, però lamentablement sovint ens governen els pitjors. No sé per què serà això.

I els beneficiats? Doncs uns pocs i els mateixos de sempre. Entre ells el fabricant dels barracons (contenidors de persones) i els polítics que permeten això i juguen amb les persones de bé.

Anònim ha dit...

Eixa vaga que han fet els xiquets en part ve perque segons els han explicat tot el material nou dels dos instituts s´els emporten al valldigna i el jaume es queda tor el material vell com puga ser mobiliari,pisarres etc.Esta ordre diuen que ve de conselleria.