L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dimecres, 24 de novembre del 2010

Una simple qüestió de matemàtiques

El diari “Las Provincias” ens anuncia avui que la veïna Gandia ha demanat un préstec de 3 milions d’euros. Ho podeu llegir en:

http://www.lasprovincias.es/v/20101124/safor/gandia-pide-tres-millones-20101124.html

També fa unes setmanes el PP de Tavernes en demanava un altre de 5’7 milions per semblants motius. Ho vàrem tractar a La Cotorra, i en podeu llegir els detalls a:

http://lacotorradelavall.blogspot.com/2010/11/el-pp-aprova-fer-un-prestec-de-57.html

Ara, a Gandia, el PP diu que això demostra que la situació és crítica. I preguntem: ¿què diria el PP de Gandia deTavernes, on el seu partit n’han demanat 5’7 milions? No cal que responen nosaltres, perquè els vallers i valleres sabeu com ha deixat de buida i endeudada el PP la Hisenda Municipal.

I una simple regla de tres: Gandia té sobre uns 80.000 habitans, és a dir, més de 4 vegades Tavernes amb els seus escassos 18.000. I un pressupost municipal molt i molt i molt superior al de Tavernes.
Per tant, si Tavernes n’ha demanat 5’7 milions, Gandia hauria d’haver fet un préstec sobre els 24 milions d’euros ¿No?. O si voleu, al revés: Tavernes demanar-ne 750.000 d’euros.
Una simple qüestió de matemàtiques ¿no cregueu? I matemàtiques de debó hauran de saber Un per tornar després eixos ¿20 milions d’euros? que ja es deuen.

-

1 comentari:

vicent ha dit...

Doncs, la resposta és molt senzilla Cotorra. Els del PP gandià dirien que cada poble és un món i en cada casa saben el que es cou i per això han de cercar les solucions als seus propis problemes. Resposta diplomàtica i adequada a la qüestió plantejada
En aquest cas, la nostra Cotorra ha pecat un poc d'ingènua. En política 2 i 2 poden ser 4 o 22 també, depén de qui fa l'operació.
Al meu parer, abans de plantejar-se la pregunta del què dirien els del PP de Gandia envers el cas de Tavernes, hauriem de resoldre una altra qüestió: ¿En quin lloc estan els del PP de Gandia i els del PP de Tavernes? Ben senzill: els de Gandia estan a l'oposició i els de Tavernes al govern. Crec que amb això estaria tot dit.
Els del PP valencià, quan manaven els seus a Madrid no exigien cap de les coses que demanen ara. Igual que els del PSOE que no han volgut votar a fovar de demanar-li al govern espanyol reconega el deute històric ab el nostre país, entre altres coses. Quan manen els del PP a Madrid, veureu com els del PSOE si que demanen, tot i més, i si no, poc viurà el que no ho veurà.