L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dilluns, 22 de novembre del 2010

Segueix a Simat amb gran èxit el cicle de conferència que tanca dema dimarts Rafa Xambó


La Casa de la Música de Simat ha acollit una documentada conferència del professor de la Universitat de Valladolid, Ricardo Martin de la Guardia, que a pesar de la seua edat donava tota mena de detalls de com van intervindre els països interessats en la transició a la democràcia espanyola. Especialment els Estats Units, França i la URSS.
Va explicar com els britànics passaren de l'operació transició espanyola i els problemes per vore que va fer realment el Vaticà, ja que com es sabut hauran de passar més de cent anys per poder investigar els seus arxius.
Això si, el professor Martin no deixava cap opinió del pas de la dictadura i la situació internacional documentar: Una demostració de memòria, detall i coneixement de "La transición en su contexto".

Demà dimarts será el torn d’una de les conferències més esperades: la del professor de la Universitat de València, Rafa Xambó. El titol: Memòria quebrada i conses mediàtic".

- Fotografia: Ricardo Martín (dreta) amb Eladi Mainar, coordinador del cicle.
-