L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dilluns, 8 de novembre del 2010

LA MIRADA DELS AMICS DE LA COTORRA


Ens escriu un correu electrònic (lacotorradelavall@gmail.com) un veí de la zona de la Casa de la Cultura. Açò més o menys és el que diu i el que li responem.

Primer, agrair-li la informació i dir-li que no ens considerem cap “aconseguidors”. Sí que és veritat que algunes coses que ací indiquem com a problemes, se solucionen però el mérit és més del funcionari valent que ens segueix tots els dies per, suposem, informar a l’autoritat.
I respecte a les preguntes que vosté ens posa: No sabem els anys que fa que no s’han podat el grup de palmeres que ens indica (vore les fotografíes). Sí que és veritat que presenten moltes palmes seques i a punt de caure i, com ja diu, només cal un poc de vent perquè les tombe. També és veritat que en eixe lloc habitualment només es poden i arreglen unes quantes palmeres, les que molesten a la crema de la falla. I com comenta, sí que hi ha moltes així en el poble. Per a podar.
I quant als dàtils: ja ho hem dit. Que cal una tallada general abans que maduren tots i facen les voreres una m…… Ací i en tot el poble.

I no podem confirmar-li res del que ens comenta sobre una possible privatització del servei de jardinería i manteniment del mobiliari urbà. Si li hem de ser sincers, l’altre dia també ens van enviar un altre correu elèctronic que opinava que tots eixos aspectes de la gestió municipal els estaven deixant abandonats per justificar una hipotética privatització. I ja ens parlava fins i tot de quina empresa de jardineria se n’ocuparia.
Però li repetim: són comentaris que ens arriben, com el que vosté ens fa. Cert, cert d’una privatització del servei de jardineria, etc. no hi ha res oficial. Almenys per ara. Pense que estem al final de la legislatura… Ara també pot ser eixe un motiu per fer-se, que ningú sap que passarà el 22 de maig.
Ja veu vosté, li hem tret suc del seu correu. Gràcies de nou.
-