L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimecres, 3 de novembre del 2010

LA MIRADA DE LA COTORRA: Més voreres desfetes


Que al poble hi ha voreres destrossades, això ho sap tot el món. En especial els veïns de la zona Els Sequers, com ací hem dit ja moltes vegades. Això sí, sense que s'haja posat cap remei.
Que dins del Pla Zapatero es van fer moltes voreres noves, canviant-ne algunes que estaven en bon estat mentre en altres zones del poble quedaven les trencades, això també ho sap tot el món.
Que la zona "el nou model urbanístic del PP" , segons frase encunyada per un dels seus regidors, està completamente abandonada i sense manteniment, això ho sap tot el món. Només cal fer una volteta per l'Avinguda de Malta i voltants. Trobareu la vorera de la foto, amb uns taulells que s'alcen un parell de dits. No cal dir més. Fins que algun dia algú es trenque el cap.
-